NA INSTAGRAMU

Nataša Janjić Medančić našalila se na svoj račun: 'Tu laž ćemo sigurno ponoviti još milijun puta'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nataša Janjić Medančić
Foto: Instagarm
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram
30.06.2022.
u 19:25
Ma povedimo djecu u izlazak! Nešto ćemo fino svi skupa pojesti, popiti piće u miru, djeca će se lijepo igrati... Tu laž ćemo sigurno ponoviti još milijun puta - našalila se glumica u opisu objave na Instagramu na kojoj pozira sa svojom obitelji.
Pogledaj originalni članak

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovom djecom, kćeri Kajom i sinom Tonijem. Na fotografiji obitelj pozira pored stola, a dok Nataša gleda što radi njihov sin, Nenad pridržava njihovu kćer. Za ovaj izlazak glumica se odlučila za kratke traper hlače i lagano majicu te crne sandale na petu, a njezin suprug je obukao plavo-žutu sportsku kombinaciju i japanke. 

- Ma povedimo djecu u izlazak! Nešto ćemo fino svi skupa pojesti, popiti piće u miru, djeca će se lijepo igrati... Tu laž ćemo sigurno ponoviti još milijun puta - našalila se glumica u opisu objave. Mnoge pratitelje nasmijala je njezina objava, a Nevena Rendeli napisala joj je da je njoj tako svaki dan.

Inače, par je nedavno otišao na kratko putovanje u Istanbul, a Nataša je tada otkrila čime nervira supruga. 

- Zaboravila sam masku, zaboravila covid potvrdu…. Nerviram muža svojom nepodnošljivom ležernošću putovanja - napisala je glumica tada pored fotografije iz zračne luke na kojoj pod rukom drži veliki kofer.

Dodajmo da su Nataša i Nenad više od tri godine u braku, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njenog supruga Mateja Pašalića. Vrlo brzo su postali jako dobri prijatelji, a brzo je među njima i zaiskrilo. 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.