Druženje na Braču

Našu poznatu sportašicu dugo nismo vidjeli, a sada je objavila fotografiju sa Zvonimirom Bobanom

Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Iva Majoli
09.08.2021.
u 12:34
Bivša tenisačica Iva Majoli (43) trenutno uživa na godišnjem odmoru, a na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira sa Zvonimirom Bobanom ispred jednog kluba na otoku Braču.
Pogledaj originalni članak

Bivšu tenisačicu Iva Majoli (43) u posljednje vrijeme rijetko se može vidjeti u javnosti, pa tek rijetkom objavom na društvenim mrežama pratiteljima daje uvid u svoj privatni život. Iva je trenutno na godišnjem odmoru nakon Olimpijskih igara u Tokiju, a na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj pozira sa Zvonimirom Bobanom (52) ispred jednog kluba na otoku Braču.

-Obitelj, prijatelji, kumo. Dobra stara vremena- napisala je Iva uz fotografiju, a istu je objavila i na storyju i uz nju napisala:

- Sretna sam što sam se vratila i provela vrijeme sa starim prijateljima.

Foto: Instagram/ ivamajoli

Iva je svibnju ove godine gostovala u Podcast Inkubatoru kada se prisjetila svoje karijere, a prokomentirala je i financijske probleme koji ju prate unazad nekoliko godina.

- Probaš raditi stvari koje ne znaš. Napravila sam gomilu pogrešaka i hrpa novca otišla je u propuh. Nije problem, možete me popljuvati, ali ja uvijek kažem; ja sam sama sebi napravila sranje i idem dalje, stvaram dalje i vrijedna sam i sa svojim znanjem i iskustvom mogu puno više u nekim stvarima. Po meni je to život i ja to tako doživljavam – rekla je tada Iva te dodala kako  je u sve išla sa srcem i iskreno. 

Inače otok Brač poznata je ljetna destinacija Bobanovih, koji na tom otoku imaju i kuću, a i bivša tenisačica također rado boravi na Braču. 

Podsjetimo, Boban je nedavno također snimljena na Braču u društvu stomatologinje Marijane Gikić (33) s kojom je viđen samo dva mjeseca nakon što je potvrdio da se razvodi od supruge Leonarde nakon  28 godina braka.

VIDEO Vesna Dragojević: “Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu”

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PO
polifonije
16:02 09.08.2021.

Čudan par za kamuflažu

SA
sani1
12:44 09.08.2021.

Pa zar ova nije bankrotirala?

BA
barica56
09:46 10.08.2021.

Ak je ona bankrotirala Boban nije pametnom dosta.