potpuna transformacija

Nasmijavao nas je kao Balki u Potpunim strancima, a ovako danas izgleda: Izgubio je skoro 30 kg

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
01.04.2021.
u 10:56
Pinchota su na taj potez najviše motivrale fotografije sa snimanja showa  "Battle Of The Network Stars". U razgovoru za američke medije glumac je kazao kako je to "bio jedan debeli stari tip'', te se nakon toga polako posvetio izgledu
Pogledaj originalni članak

Glumac Bronson Pinchot, najpoznatiji po ulozi BalkIja u seriji 'Potpuni stranci' na društvenim je mrežama objavio da je tijekom karantene izgubio skoro 30 kilograma. 

Pinchota su na taj potez najviše motivrale fotografije sa snimanja showa  "Battle Of The Network Stars". U razgovoru za američke medije glumac je kazao kako je to "bio jedan debeli stari tip'', te se nakon toga polako posvetio izgledu. Glumac je iz kuće izbacio svu nezdravu hranu, te je sam osmislio veganski režim kojeg se držao. Kilograme je izgubio u godinu dana, a tjelovježbom se nije bavio. 

 

Prije no što je krenuo na dijetu, Bronson je imao problema sa spavanjem, te je neprestano osjećao glad. 
 Podsjetimo, u seriji Balki Bartokomous je rođen i odrastao na izmišljenom grčkom otoku Myposu na kojem je živio kao pastir sa svojim ovcama i sanjao bolji život u Americi. Tada odluči posjetiti svog rođaka Larryja Appletona i s vremenom počinje živjeti s njim. 

VIDEO Pogledajte što nam je Goran Navojec  otkrio nakon što je dobio Večernjakovu ružu: 

bol pretvorila u snagu

Nakon što je ostala bez četiri posla, Marica iz 'Života na vagi' emotivno: Hvala svima koji su mi nanijeli bol

Prije ulaska u show, Marica se susrela s brojnim životnim problemima, a neke od njih početkom je mjeseca podijelila u emotivnoj objavi na Instagramu kada je otkrila kako je zbog korone izgubila četiri posla i kosila travu samo kako bi platila račune.Sada se odlučila u emotivnoj objavi zahvaliti svima koji su je na neki način povrijedili, otvorili oči i naučili je što u životu treba cijeniti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VK
vknez
11:48 01.04.2021.

Jedna od glupljih serija...