medeni mjesec

Naša misica s 13 godina starijim mužem uživa u Dubaiju, obračunala se i s hejterom na račun operacija

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.06.2021.
u 12:29
Nakon vjenčanja odmah su se zaputili na prvo bračno putovanje u Dubai, a sa sobom su poveli i Marijanovo troje djece iz bivšeg braka.
Pogledaj originalni članak

Miss Supranational Hrvatske 2017. Eni Šukunda (31) sredinom svibnja udala se ovog vikenda za 13 godina starijeg partnera Miroslava, godinu dana nakon zaruka. Ni ona ni odabranik njezina srca tada nisu uspjeli sakriti emocije pa su im nakon sklapanja braka niz obraze potekle suze radosnice. Na svom je vjenčanju privukla pozornost posebnom haljinom za koju je iskeširala 18.000 kuna.

A nakon vjenčanja odmah su se zaputili na prvo bračno putovanje u Dubai, a sa sobom su poveli i Marijanovo troje djece iz bivšeg braka.

Najnovijim fotografijama na Inastagramu Eni pokazuje koliko joj bračni život godi pa je na jednoj od fotografija pozirala na plaži u pijesku, leđima okrenuta kameri dok dlanom prelazi po suprugovoj ruci. 

Foto: Instagram

"Život ženice", napisala je Annie uz tu fotografiju. Nakon nje objavila je i jednu na kojoj je sama, a na kojoj pozira pored bazena u atraktivnom dvodijelnom kupaćem kostimu.

"Fokusirana i voljena", napisala je kratko u objavi.

Foto: Instagram

"Lijepo", "Prelijep par, baš si odgovarate", komentirali su njezini pratitelji koji su sretni zbog nje. No, našao se i pokoji hejter. 

"Nije bilo više silikona u ordinaciji", napisao joj je jedan korisnik društvene mreže, kojemu je ona vrlo brzo odgovorila.

 "Pa što me onda provjeravaš", odgovorila mu je Eni i prije nego ga je blokirala dodala: "Nemam vremena za energiju gubitnika ovdje".

Inače, bivša missica privukla je pozornost javnosti nedavno na izboru za Miss Supranational Zagrebačke županije, gdje se pojavila nakon što se u Turskoj podvrgla plastičnim operacijama. Na društvenim mrežama objavila je snimku iz turske klinike na kojoj je pokazala da je otišla korak dalje i napravila si mačje oči, nos, usne, ali i grudi.

VIDEO>> Zdenka Kovačiček otkrila je na što je najponosnija, te čime bi se bavila da nije glazbenica

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OM
omer
14:04 06.06.2021.

Ima ona dobar želudac da podnese da taj lik puzi i slini po njoj.

Avatar drug Joža
drug Joža
18:37 06.06.2021.

Muž? Sigurno ti nije tatica? Dobro, ako ti tako kažeš...

OM
omer
14:03 06.06.2021.

Nije se ona udala za 13. godina starijeg bogataša već za njegov novac, jer 13. g. i nije neka razlika, ali sam njegov izgled i stanje je.