razmišlja

Bolesna pjevačica najavila odlazak iz Zagreba: Tamo je normalno pustiti dijete samo u dućan

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nika Antolos
Foto: Instagram
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram
Nika Antolos
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nika Antolos
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
06.12.2020.
u 11:38
Bivša Feminnemka se u zadnjih par godina potpuno posvetila vjeri pa su njezine objave u posljednje vrijeme isključivo religijske prirode. Ipak sada je prokomentirala da razmišlja o preseljenju na Krk.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nika Antolos godinama se bori s multiplom sklerozom, a svoje iskustvo s tom bolešću često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Bivša Feminnemka se u zadnjih par godina potpuno posvetila vjeri pa su njezine objave u posljednje vrijeme isključivo religijske prirode. Ipak sada je prokomentirala da razmišlja o preseljenju na Krk.

"Razmišljam, sad kad odem na Krk, dal’ da se uopće vraćam?" započela je Antolos.

"Ondje je normalno pustiti dijete samo u dućan, posaditi što god prije ručka, za isti ubrati nešto. Umjesto Jaruna vikendom, gledati valove svaki dan. Možda kupiti barku i raditi ono sto sam s nonićem, popodne krpati mrežu od jutrašnjih divljih peraja. Reći Sienni što ide u vršu i kako da našu uvijek pronađe lako" napsiala je i dodala:

"Znati svakog susjeda u dušu, u šlapama kod tete Ane skočiti po njen češnjak. Pa do dućana,na noge,pozdraviti cijelo malo selo usput. Nedjeljom se uvući u svježe ispeglanu odjeću i gledati kako sve se oči mjesta, spuštaju nizbrdo do Križa. Predvečer skakutave srne špijunirati po zavojitim šumarcima. Na Čavlenu s domaćim divnim ljudima piti kavu na plaži, dok djeca nam krote već pitome valove. Ili ostati ovdje. Ne znam. Mir je ondje gdje je moj Gospodin = svugdje. Ali ondje, kao da veza je čišća" zaključila je Nika.

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
12:04 06.12.2020.

Prekrasno razmišljanje i prikladno za nedjelju. Želimo joj sve najbolje. Sretno!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:07 06.12.2020.

i meni je to san....

HE
Herceg
12:28 06.12.2020.

Mozda zbog godina ili neznanja,meni nije uopće poznata,zelin joj svako dobro i da joj se zelje ostvare.