nova pozicija

Napokon je otkriveno što Vlatka Pokos radi u Kanadi, a dobila je i promaknuće

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Intagram
Foto: Intagram
Foto: Instagram screenshot
Vlatka Pokos
13.10.2020.
u 19:55
Na njezinom LinkedIn profilu stoji da je od prosinca 2017. godine do kolovoza ove godine radila u Dioru u Torontu kao modni konzultant, a navela je i da je u te dvije godine i devet mjeseci u Dioru radila u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno, a podnosila je i financijska izvješća nadređenima.
Pogledaj originalni članak

Bivša voditeljica Vlatka Pokos živi i radi u Kanadi već gotovo četiri godine. Pokos je u Kanadi diplomirala, a ujedno i proglašena jednom od najboljih studentica na sveučilištu za oglašavanje i marketinške komunikacije Sheridan. 

Foto: Marko Grubišić
Foto: Instagram
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram

Na njezinom LinkedIn profilu stoji da je od prosinca 2017. godine do kolovoza ove godine radila u Dioru u Torontu kao modni konzultant, a navela je i da je u te dvije godine i devet mjeseci u Dioru radila u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno, a podnosila je i financijska izvješća nadređenima. No, čini se kako je sada napredovala. 

Naime, voditeljica se navodno povjerila prijateljima kako je postala voditeljica prodaje u Dioru, piše 24 sata. Iako je počela kao prodavačica, poslodavci su uvidjeli njezinu sposobnost budući da tečno govori čak četiri jezika, i odlučili joj dati šansu.

Zadnji put Vlatka je u Hrvatskoj bila prošle godine u lipnju na krstarenju Jadranom, kad je radila na promotivnom videu Lijepe Naše za američku turističku agenciju.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 76

Avatar Cornelius
Cornelius
20:28 13.10.2020.

A Hrvati se već preplašili da danas neće biti "informisani" o timariteljici dedeka. Kasnite, kasnite.... a još treba pisati i o sjeberini, džokoviću, dvornikici... pa o jovici i milevi...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:53 13.10.2020.

Prvo, treba joj cestitati, kao i svima koji postenim radom zaradjuju za kruh. Ona kao i mnogi emigranti znaju da je tesko probiti se kao stranac, posebno u srednjim godinama. Drugo, radi kao modna konzultantica, sto znaci da konzultira kupce pri izboru odjece i izvrsavala prodaju, dakle radi kao prodavacica u butiku.

ZV
zvezdomor
20:45 13.10.2020.

A ja sam zadnjih 6 godina radio u NASA pa mi je bilo dosadno i daleko na posao pa sam prešao u AIRBUS jer BOEING ima loše automate za kavu a Musk nije htio plaćat prekovremeno........ aj ne baljezgaj nego ufati nekog salmonelaša kad već ne znaš lagati