SRETNA MAMA

Nakon što se lani udala treći put, Marijana iz Big Brothera rodila je sina Aleksandra

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
marijana kovačević
Foto: Facebook
Foto: RTL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
marijana kovačević
Foto: Filip Brala/PIXSELL
marijana kovačević
14.02.2021.
u 17:13
Prošlog ljeta Marijana je u RTL Exkluzivu priznala da je trudna, ali o novoj ljubavi i ocu svog djeteta nije htjela govoriti. Lani se u potpunoj tajnosti udala za Karla Seiferta. Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Marijana Kovačević (36), pobjednica šeste sezone Big Brothera ponovno je postala majka. Kako je kazala za RTL, krajem prošle godine rodila je sina kojem je dala ime Aleksandar. 

- Samo želim ići dalje, ništa sad ono, uopće nisam razmišljala, nisam ni svjesna, komentirala je za RTL-ov Exkluziv. 

Podjetimo, Marijanu gledatelji je pamte po preljubu 2011. u Big Brother kući. Nakon izlaska iz kuće rastala se od supruga Ivana Čvrljka s kojim je imala kći te je nastavila romansu iz BB-a s natjecateljem Nikolom Nemeševićem Nemešom. Njihova veza bila je turbulentna i puna uspona i padova i mnogi su se iznenadili kada se par 2016. godine vjenčao, ali brak nije dugo potrajao i svatko je krenuo svojim putem.

Prošlog ljeta Marijana je u RTL Exkluzivu priznala da je trudna, ali o novoj ljubavi i ocu svog djeteta nije htjela govoriti. Lani se u potpunoj tajnosti udala za Karla Seiferta. Par se navodno upoznao u kafiću u kojem je Marijana radila i zajedno žive u Zagrebu. O svom privatnom životu nakon razlaza od Nemeša nije htjela govoriti, ali poznato je da je bila u vezi s Tomislavom Grizeljem Grickom, s kojim se upoznala u call centru u Zagrebu, gdje su oboje radili. Objavljivali su zajedničke fotografije na društvenim mrežama i izgledalo je da su s vremenom postali nešto više od prijatelja, ali ni taj odnos nije uspio. 

Marijana je, čini se, ponovno u dobrim odnosima s bivšim suprugom Ivanom Čvrljkom, koji joj je izgleda oprostio prevaru s Nemešom. Jedno drugog prate na društvenim mrežama i često lajkaju objave. 

- Ja sam svjesna da sam ja, mislim mi, napravila veliku zbrku i povrijedila dosta ljudi, kazala je Marijana. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar patkovic
patkovic
17:44 14.02.2021.

biće na kraju dođi da ostarimo zajedno - kod čuljka

IP
info_punkt
18:01 14.02.2021.

lijepa žena i nekako privlačna