traži zabranu prilaska

Nakon što ju je pretukao suprug, progovorila sestra tiktokerice: 'Bojim se za život, a sad tuži našu bebu i mene?'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
25.11.2022.
u 07:45
Njezina sestra i influencerica Una Kablar, poznatija pod imenom Uki Q na svom je Instagramu u rujnu napisala što se dogodilo njezinoj sestri, a podijelila je i fotografije na kojima se vide ožiljci
Pogledaj originalni članak

Influencerica Una Kablar (22) koja na društvenim mrežama koristi umjetničko ime Uki Q na Instagramu je podijelila video i fotografije svoje 19-godišnje sestre Sare na kojima se vide užasne ozljede koje joj je zadao njezin suprug. Uki Q, koja na Instagramu ima 551 tisuću pratitelja, napisala je kako je odlučila javno podijeliti ove fotografije i video obiteljskog nasilja čija je žrtva njezina sestra kako bi podigla svijest o nasilju nad ženama.

Sara je za Kurir rekla kako još uvijek proživljava agoniju.

- Živim u stalnom strahu od nasilnika. Dva mjeseca nisam izašla sama iz stana jer se bojim za život. Idem kod psihijatra, a kad izađem na ulicu okrećem se i imam osjećaj da me netko prati - priznala je i nastavila:  

- Uz sve strahove vodim i druge bitke. Skoro me ubio, a sad tuži našu bebu i mene?! Traži da napravimo DNK analizu kako bismo provjerili je li dijete njegovo, dok s druge strane u Centru za socijalni rad u Rakovici inzistira da dobije skrbništvo nad istim djetetom, te navodi da sam nepodobna majka koja ide po klubovima - ispričala je.

- Htio me je ubiti, kao i našu bebu, a sada se pravi potpuno lud. Šokirana sam njegovim ponašanjem. Moja obitelj i ja smo protiv njega podnijeli kaznenu prijavu za obiteljsko nasilje, a tražimo i zabranu prilaska meni i djetetu jer ga ne želim vidjeti u svojoj blizini - odlučna je Sara. 

Podsjetimo, njezina sestra i influencerica na svom je Instagramu u rujnu napisala što se dogodilo njezinoj sestri.

- Damjan Hadžić muž je moje sestre koji je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je zadavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao je bebu staru 2 mjeseca i pravio modrice, uz prijetnje da će joj oduzeti skrbništvo ako se razvede od njega. Nakon što ju je večeras unakazio dovezao je na WMA i pobjegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smijući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve objaviti javno, njegov tatica Saša Hadžić počeo je prijetiti uz riječi kako on ima lijek i za to jer misli da novcem može sve riješiti. U najboljem slučaju bit će kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvijek ne znamo koje su joj sve posljedice od njegovih povreda. Zamolila bih svakog da ovu objavu podijeli kako bi nam pomogli u borbi s obiteljskim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 mjeseca. Imamo još puno toga reći, ali smo trenutno u šoku - stalo je u objavi kada je podijelila fotografije pretučene sestre.

S druge strane, osumnjičeni Damjan H. je na saslušanju u tužiteljstvu tvrdio da suprugu nije tukao, već da ju je samo odgurnuo, nakon čega je ona sama pala na pločice. Damjanu je na posljetku ukinut pritvor.

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz