stiže i prinova

Nakon što je odbio fatalnu Paulinu farmer Željko pronašao novu ljubav: 'Ženim se uskoro'

Foto: RTL
Foto: RTL
20.06.2019.
u 08:46
Sa svojom budućom suprugom Bilić je stupio u kontakt putem društvenih mreža, a čim su se prvi puta vidjeli među njima je odmah zaiskrilo.
Pogledaj originalni članak

Bivši farmer Željko Bilić svoju bolju polovicu nije uspio pronaći u showu 'Ljubav je na selu', ali mu se zato sreća na privatnom planu osmjehnula odmah po završetku desete jubilarne sezone. Još u ožujku Bilić je priznao da je u vezi, a sada je otkrio i da sa svojom odabranicom sprema vjenčanje i očekuje prinovu.

- Postat ću tata krajem 12. mjeseca - pohvalio se Željko za RTL.hr te otkrio kako je upravo show zaslužan za novu ljubav u njegovom životu. - Djevojka mi se javila preko društvenih mreža nakon što me vidjela na televiziji. Našli smo se, upoznali i završili zajedno - priznao je Istarski Casanova koji će pred oltar s 38-godišnjom Riječankom stati na jesen.

Foto: Facebook

Na feštu će pozvati i ekipu iz 'Ljubav je na selu', a svoj dolazak već je potvrdio jedan od bivših kandidata showa Ljubo Bebić iz Metkovića. - Ljubo mi je obećao da će na vjenčanju recitirati Shakespearea- najavio je Bilić koji je tijekom showa na svom imanju ugostio Maju Švaljug, Jacqueline Kale, Ružu Pejić i Paulinu Tomičić.

Njegova odabranica na kraju je bila Jacqueline Kale, no između njih očito nije dovoljno zaiskrilo što je i sam priznao rekavši kako je nakon finala snimanja posjetio drugu kandidatkinju, 22-godišnju Maju Lenu. Ipak, i za nju kao i za Jacqueline tada je tvrdio da su mu samo prijateljice. - Maja Lena i ja smo jako dobri prijatelji, kao što sam dobar prijatelj i s Jacqueline i ostalim djevojkama. Sad ćemo se na proljeće svi okupiti, s drugim kandidatkinjama i farmerima - rekao je rekao je tada Bilić.

Podsjetimo, na njegovu farmu nakon što ju je iz showa izbacio Jovan Karapandža stigla je i Paulina Tomičić. Fatalna plavuša odmah je bacila oko na Željka ne krijući da bi se za njega htjela i udati.

- Kažem ti da mi se sviđaš i voljela bi da ostanemo u nekoj vezi. Vidim te kao pravog muškarca koji će stajati čvrsto ženi iza leđa. I još si zgodan, to je čisto dovoljno - govorila je Siščanka koja je bez ustezanja priznala i kako joj je velika želja da je Željko odvede do zlatarne i kupi prsten jer bi s njim voljela stupiti u brak.

- Jasno i glasno kažem da bi se udala jer je poseban. Mislim da bi mi život s njim bio jako lijep, veseo i zanimljiv. Čini mi se da bi se dobro slagali - rekla je Paulina u showu. Željko nije bio oduševljen njezinim pristupom i samouvjerenim stavom pa je nakon svega svoju mirnu luku pronašao u samozatajnoj Riječanki s kojom će uskoro osnovati obitelj.

Pogledajte i tko su bili kandidati 10. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.