POBIJEDIO SAŠA LOZAR

Nakon prve emisije nove sezone TLZP-a, gledatelji ostali podijeljeni: 'Ocjenjivanje je bilo nekorektno'

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Facebook
26.04.2021.
u 09:05
U prvoj All Star epizodi nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobjedu je odnio pjevač Saša Lozar. Zbog toga su se među fanovima povele rasprave o pravednom ocjenjivanju.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je sa 63 boda kao Vice Vukov odnio pobjedu u prvoj epizodi nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", pjevač Saša Lozar svojim je plasmanom izazvao pravu raspravu na društvenim mrežama, ali ne svojim nastupom koliko ocjenama koje mu je dao žiri.

Svi detalji aristokratskog držanja, to kako si ušetao u prostoriju, kako si dostojanstveno iznio pjesmu sa svojim zvonkim baritonom, sve je bilo prekrasno'', rekla je Nives Celzijus.

''Danas ima fantastičnih pjevača, ali je mnogo naglasaka na scenskom nastupu. Ti si nam donio dašak tog prošlog vremena kad je jedino pjevanje bilo važno. Fantastično si to izveo'', komentirao je Goran Navojec.

Naime, gledatelji su ostali podijeljeni ukazavši na čudesnu transformaciju Maria Rotha u Lennyja Kravitza.

– Saša je bio dobar, ali općenito ocjenjivanje je bilo nekorektno i nezasluženo! - smatra jedna komentatorica dodajući da su mnogi dobili previsoke ocjene za svoje nastupe, a neki suprotno. – Mario Roth definitivno je zakinut za dobre ocjene. Vrhunski je odradio transformaciju. Premda je cilj showa zabava, ako već postoji ocjenjivanje, onda bi trebalo biti realno! – kazala je u nastavku komentara s kojim su se mnogi složili.

– Slažem se, neugodno sam iznenađena ocjenjivanjem, jer, bez obzira na to što su neki imali zahtjevniji zadatak, Mario je svoju transformaciju odradio savršeno – rekla je druga.

Foto: Facebook

Kao pobjednik večeri, Saša Lozar odlučio je da donaciju od 10.000 kuna dobije udruga ''Tko se boji sutra još'' iz Vukovara koja se bavi pomoći i podrškom roditeljima djece s teškoćama u razvoju.

U ovoj sezoni pratit ćemo transformacije voditelja Marija Petrekovića, Dalibora Petka, glumice Katarine Baban, pjevača Marija Rotha, Saše Lozara i Damira Kedže, pjevačice Maje Bajamić i radijske voditeljice Ivane Mišerić.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
09:47 26.04.2021.

Nevjerojatna parada kiča. Ne usude se (još) pozivati cajke, pa eter zagađuju ovakvim šundom.

RO
RogaBabaroga
09:37 26.04.2021.

Petreković je dobio previše bodova. i ne znam tko je tom cirkusantu dozvolio da ukrade show.. pa nije on jedini na sceni, i nije najbitniji, mogao mu je netko dat smjernice za ponašanje. fakat iritira i ide na živce. zbog njega bi najradije prestala gledati tlzp. užasno je naporan

ME
MediciKM
09:29 26.04.2021.

Tko kaže da Saša nije zaslužio pobjedu ne znam što bi htio. Lik je savršeno "skinuo" Vicu, od držanja, kretnji a o pjevanju da i ne govorim. Saša, nisam tvoj fun, ali ovo si odradio savršeno.