DOBRO SE SNAŠLA

Nakon nastupa u dva reality showa naša je pjevačica ostvarila i prvu filmsku ulogu

Foto: Promo
Anezi
Foto: Promo
Anezi
Foto: Promo
Anezi
Foto: Promo
Anezi
Foto: Promo
Anezi
02.12.2021.
u 16:26
Imala sam naizgled ludu viziju da ću se baš ja zadržati u hrvatskom medijskom prostoru daleko duže i kvalitetnije nego što to biva s 99 posto reality likova koji nestanu u roku nekoliko mjeseci nakon showa. Zbog toga sam naišla na mnoga podcijenjivanja i vrijeđanja - kazala je Anezi
Pogledaj originalni članak

Nakon što je ove godine za Menart izdala dvostruki debitantski album "100 je razloga" pjevačica Alena Nezirević Anezi (35) ovih je dana snimila i svoju prvu filmsku ulogu. Snimanje filma “Glava velike ribe”, redatelja i scenarista Arsena Oremovića, krenulo je sredinom studenog, a krajem prošlog tjedna i Anezi je dala svoj mali glumački doprinos tom filmu, glumeći upravo pjevačicu.

- Do suradnje je došlo kada je Arsen kontaktirao direktora izdavačke kuće Menart, Branka Komljenovića, u želji da se baš ja pojavim u tom filmu u ulozi pjevačice. Ideja mi se svidjela, jer sam svestrana kada je umjetnost u pitanju, a i svidjelo mi se i novo iskustvo i Arsenov rad. Kada sam se čula s Arsenom shvatila sam da ću na neki način glumiti samu sebe – situaciju u kojoj ja pjevam svoju autorsku pjesmu ‘’Pokaži mi put (acoustic version)’’. To mi je odlično sjelo, a ostatak je na budućim gledateljima da otkriju. Novo iskustvo je prošlo jako lijepo i iznad svih očekivanja, a posebno sam zahvalna na gostoprimstvu cijele ekipe na setu - rekla je Anezi. 

U filmu su glavni glumci Neven Aljinović Tot, Lana Barić i Nikša Butijer. Planirano je da snimanje bude gotovo do kraja prosinca, a sljedeće godine montaža i premijera. 

Podsjetimo, pjevačicu iz malog istarskog Vrsara šira javnost je upoznala 2018. godine kao superfinalisticu Big Brother showa.

-  Iako se od svoje sedamnaeste godine profesionalno bavim glazbom, pjevajući covere, tj. tuđe pjesme, tek tada sam u reality showu samouvjerno najavila početak snimanja svojih pjesama i koračanje prema hrvatskom estradnom nebu.  Imala sam naizgled ludu viziju da ću se baš ja zadržati u hrvatskom medijskom prostoru daleko duže i kvalitetnije nego što to biva s 99 posto reality likova koji nestanu u roku nekoliko mjeseci nakon showa. Zbog toga sam naišla na mnoga podcijenjivanja i vrijeđanja - kazala je Anezi koja je tako  preskočila nekoliko stepenica u razvoju glazbene karijere prijavom na Big Brother reality, a nešto kasnije te iste 2018. godine i prihvaćanjem poziva od producenata za sudjelovanje u još jednom realityju – Gospodin Savršeni. 

- Na taj način uštedila sam puno vremena koje sam propustila odgađanjem snimanja svojih pjesama do same tridesete godine i uštedila puno novaca, kojeg nisam ni imala za ispunjenje tako velikih ambicija za širu prepoznatljivost u javnosti - rekla je Anezi.  

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti'



 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.