KUTAK ZA KARDASHIANE

Nakon Kim i Kyle i Khloe očekuje dijete?

Foto: Instagram
Khloe Kardashian
Foto: GIMINI/Press Association/PIXSELL
khloe kardashian
Foto: Instagram/Khloe Kardashian
Khloe Kardashian
Foto: Instagram
Khloe Kardashian
Foto: FayesVision/WENN.comFS2/WENN/PIXSELL
Khloe Kardashian
Foto: Instagram/Khloe Kardashian
Khloe Kardashian
Foto: Instagram
khloe kardashian
Foto: Instagram
khloe kardashian
06.10.2017.
u 10:20
Iako još uvijek nije potvrdila hoće li njen dečko Tristan Thompson i ona postati mama i tata, Khloe je fanovima postala sumnjiva nakon što su neki fanovi na posljednjim fotografijama na Instagramu primijetili trudnički trbuščić.
Pogledaj originalni članak

Sestre Kardashian/Jenner i dalje su jedna od top tema na društvenim mrežama, pogotovo nakon objave da  Kim i Kylie očekuju djecu. Sudeći po posljednjim fotografijama, svoje prvo dijete čeka i Khloe. Iako još uvijek nije potvrdila hoće li njen dečko Tristan Thompson i ona postati mama i tata, Khloe je fanovima postala sumnjiva nakon što su neki fanovi na posljednjim fotografijama na Instagramu primijetili trudnički trbuščić. Inače, Khloe na Instagramu prati nevjerojatnih 69,3 milijuna ljudi.

Već su se pojavile i informacije kako je Jhloe trudna četiri mejseca, no ona tu informaciju tek treba potvrditi. Zanimljivo je kako cijela obitelj Kardashian još uvijek ne daje izjave za javnost. Da će Kim i Kanye West po treći put postati roditelji zahvaljujući surogat majci saznalo se u najavi treće sezone serije "Kardashians". Očekuje se kako će uskoro sve tri sestre u zajedničkoj izjavi potvrditi sretne vijesti.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar kaznitelj
kaznitelj
12:29 06.10.2017.

A šta će drugo ..te neradnice se samo ševe i naslikavaju,jake li vijesti ..

Avatar strazar
strazar
11:30 06.10.2017.

jel to kao neka vijest?

DU
Deleted user
13:37 06.10.2017.

Ali najbolji su mi ovi koji dođu na rubriku Showbiz pa komentiraju "je li to neka vijest". Pa to je showbiz vijest, ljude koje to zanima će pročitati