legendarna glumica

Nakon deset dana otkriven stvarni uzrok smrti legendarne glumice Betty White

Foto: Screenshot
Betty White
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
11.01.2022.
u 09:15
White je nakon moždanog udara bila prisebna te je preminula mirno u snu
Pogledaj originalni članak

Glumica Betty White preminula je od posljedica moždanog udara, javlja TMZ. U potvrdi o smrti navodi se da je glumica moždani udar imala šest dana prije smrti. White je nakon moždanog udara bila prisebna te je preminula mirno u snu, tvrde osobe koje su je poznavale.

Podsjetimo, Betty je preminula u svom domu 31. prosinca u stotoj godini života. Glumica je trebala stoti rođendan proslaviti za dva tjedna. Nakon njezine smrti počele su se širiti glasine da je uzrok smrti dobivanje booster doze cjepiva protiv koronavirusa, a njezin agent je to demantirao.

Dodajmo da je Betty svoju karijeru započela 1939. godine, što je čini najdugovječnijom ženskom TV zvijezdom. Bila je poznata po nezaboravnim ulogama u Zlatnim djevojkama i u brojnim sitcomima, među kojima i u Mary Tyler Moore Showu te je višestruka dobitnica nagrade Emmy. Dodajmo i da je glumica samo tjedan dana prije smrti razmišljala o proslavi stotog rođendana koji bi s njom proslavili svi obožavatelji i prijatelji gledanjem dokumentarnog filma "Betty White: 100 Years Young – A Birthday Celebration". 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:24 11.01.2022.

Radi se o tome - da nije primila dozu, još bi živila.

Avatar Svirus
Svirus
10:08 11.01.2022.

100 godina, COVID ili moždani radi booster doze... Znanost možda i nikada neće imati odgovora...