JEREMY MEEKS

Najzgodniji zatvorenik na svijetu zasjenio sve na modnoj pisti u Milanu

Foto: IPA/PIXSELL
Jeremy Meeks
Foto: IPA/PIXSELL
Jeremy Meeks
Foto: IPA/PIXSELL
Jeremy Meeks
Foto: IPA/PIXSELL
Jeremy Meeks
Foto: IPA/PIXSELL
Jeremy Meeks
19.06.2017.
u 13:38
Meeks je široj javnosti postao poznat nakon što je policija u njegovom rodnom gradu Stocktonu objavila fotografiju nakon Meeksova uhićenja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja. Fotografija je na Faceboooku brzo postala viralna
Pogledaj originalni članak

Prije tri godine Jeremy Meeks (33) proglašen je najzgodnijim zatvorenikom, a danas se uspješno probija u svijetu mode.

Podsjetimo, Meeks je široj javnosti postao poznat nakon što je policija u njegovom rodnom gradu Stocktonu objavila fotografiju nakon Meeksova uhićenja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja. Fotografija je na Faceboooku brzo postala viralna, a Meeksu su u zatvoru počele stizati i bračne ponude. No, stigla mu je i ponuda za modnom karijerom koju je prihvati i potpisao ugovor s jednom agencijom. Ovog je vikenda nosio reviju sprtskog donjeg rublja Phillipa Pleina.

Iako su na pozornicu izašli i neki poznatiji manekeni, najviše je interesa pobudio Meeks, pogotvo kad je skinuo majicu i pokazao isklesano tijelo puno tetovaža.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar davcro
davcro
14:36 19.06.2017.

eto kriminal se na kraju ispaltio

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:18 19.06.2017.

u zatvoru vole takve zgodne dečke...

DU
Deleted user
14:50 19.06.2017.

svijet je totalno prolupao, zato I'm se putin I rusija ne uklapaju u plan kad im je idol crnac robijas.