"Zlatne žice"

Najslušanije pjesme pjevali Štef, Šima, Ćiro, Kićo i Slavonski Dukati

Foto: Duško Mirković/Pixsell
Najslušanije pjesme pjevali Štef, Šima, Ćiro, Kićo i Slavonski Dukati
04.09.2010.
u 22:03
Završile su "Zlatne žice Slavonije 2010." Najslušanija pjesma je "Sve poštivam, svoje uživam" Stjepana Jeršeka - Štefa. Slijede "Tri tenora" Kiće, Šime i Ćire, te "Šokac" Kiće i Slavonskih dukata.
Pogledaj originalni članak

POŽEGA - Izvođenjem osamnaest novih pjesama, te triju koje su se plasirale s polufinalnih večeri, kao i proglašenjem tri najslušanije s lanjskog festivala, završile su "Zlatne žice Slavonije 2010.".

Najslušanija pjesma je "Sve poštivam, svoje uživam" izvođača Stjepana Jeršeka - Štefa. Slijede "Tri tenora" koju su otpjevali Kićo Slabinac, Šima Jovanovac i Ćiro Gašparac, te pjesma "Šokac" u izvedbi Kiće i Slavonskih dukata.

Autori i izvođači primili su nagrade žirija i sponzora, među kojima i nagrade medijskog sponzora Večernjeg lista.

Proglašen je i najljepšti tekst o slavoniji, pjesma "Šokac" Marije Pavković. Direktor festivala Ivan Enjingi proglasio je otvorenim natječaj za festival iduće godine. Zadnjeg dana festivala predstavljeni su novi nosači zvuka sastava Gentelmeni i kristali, autorice Đurđice Habel, te zabavnjaka Bojana Aleksovskog i Zlatka Pejakovića.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar karlo5
karlo5
22:37 04.09.2010.

iz godinu u godinu pjesme na isti kalup........