trudi se

'Najseksi baka Balkana' otkrila kako održava svoju besprijekornu liniju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Instagram
10.09.2019.
u 12:04
Jedna od najvećih regionalnih pop zvijezda Lepa Brena 14. prosinca održat će veliki koncert u zagrebačkoj Areni, gdje dolazi nakon punih 10 godina.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Lepa Brena sa svojih 58 godina ne prestaje oduševljavati obožavatelje diljem regije, a prati je i titula 'najseksi bake Balkana'.

Nedavno je otkrila i čemu može zahvaliti ovako dobar izgled na pragu 60-ih. Naime, pjevačica svoju zavidnu figuru, osim dobrim genima, duguje dobro isplaniranom planu prehrane.

- Navečer jedem zobene pahuljice s lanenim sjemenom, kao i svježe maline i kupine. To mi je postala rutina - rekla je Lepa Brena u razgovoru za Hit Informer. Također, kada uhvati vremena, voli i vježbati, a podijelila je i o čemu je riječ.

- Poslije jutarnje kave radim jogu. To me čini gipkom i daje mi elan. Izbacila sam mliječne proizvode. To je način ishrane koji vas čini sitim, a nije vam napuhnut trbuh i ne osjećate težinu u želucu - ispričala je pjevačica. Postoji i još jedna namirnica koju voli jesti, a to je riba. rBio dan ili večer, ribu voli jesti uz neko dobro vino.

Nedavno se požalila i kako kasni nastup utječu loše na pokušaj vođenja zdravog načina života.

- Moram priznati da mi ne odgovaraju nova pravila po kojima nastupi počinju iza ponoći, to je nezdravo i ne znam čemu vodi. Nije mi jasno zašto zabave u noćnim klubovima počinju toliko kasno. Pokušat ću to izbjegnuti u budućnosti i zakazati svoje nastupe u terminima kada ljudi u njima mogu uživati bez remećenja sutrašnjih obaveza - objasnila je Brena.

Jedna od najvećih regionalnih pop zvijezda Lepa Brena 14. prosinca održat će veliki koncert u zagrebačkoj Areni, gdje dolazi nakon punih 10 godina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar VinkoL
VinkoL
13:14 10.09.2019.

Nemre Vl bez svojeg Balkana i rodbine iz otadžbine.

PA
Pajdo
14:06 10.09.2019.

Jel jos uvijek ima toliko budala da to slusaju.

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
13:40 10.09.2019.

Čuj kako održava.,desetine i desetine plastičnih operacija,mjeseci boravaka u welnes,kozmetičkim i beauty centrima.......