nives ivanković:

N. Ivanković: Ludo ću se zaljubiti, nikad nećete pogoditi u koga!

Foto: Tino Jurić/Pixsell
N. Ivanković: Ludo ću se zaljubiti, nikad nećete pogoditi u koga!
08.04.2012.
u 08:00
– Nama je tu na setu “Ruže vjetrova” bilo zaista dobro. Naradili smo se pošteno, ali bilo je tu zafrkancije, dobre zabave, druženja, sklapanja novim prijateljstava. Snimanje prve sezone pamtit ću po stopostotnoj pozitivi!
Pogledaj originalni članak

Odnosi među glavnim likovima RTL-ove sapunice “Ruža vjetrova” sve su napetiji, a na rasplet koji će uslijediti gledatelji serijala neće ostati nimalo ravnodušni. Neočekivani obrati obilježit će kraj, a potkraj travnja, kad pada zadnja klapa prve sezone, za sve glumce počinje dulji odmor. Njemu se i te kako raduje glumica Nives Ivanković koja je posljednjih mjeseci radila i 14 sati dnevno.

Ljubav će je preobratiti

– Osoba sam kojoj se nikad ne prazne baterije, ali moram priznati da su mi sad polako pri kraju. Planiram pošteni odmor, nemam pojma kamo, samo znam da ću nestati u pravcu lastina repa – našalila se glumica čiji će lik u seriji doživjeti veliki ‘preporod’.

– Bit će tu svašta s mojom Nives Odak, svi će ostat paf kad uslijedi njezina nova ljubavna avantura. Novi muškarac u njoj će potaknuti pravu emocionalnu oluju. Bit će to veliko iznenađenje za gledatelje – objašnjava Splićanka koja će snimanje RTL-ove sapunice pamtiti po druženju s odličnom i vrlo pozitivnom ekipom.

Omiljena negativka

– Nama je tu na setu “Ruže vjetrova” bilo zaista dobro. Naradili smo se pošteno, ali bilo je tu zafrkancije, dobre zabave, druženja, sklapanja novim prijateljstava. Snimanje prve sezone pamtit ću po stopostotnoj pozitivi! – zaključuje glumica koja je zahvaljujući ulozi najomiljenije negativke domaćih sapunica, jedinstvene Nives Odak, dobila 16 tisuća obožavatelja na Facebooku. Kad Nives pokaže svoje novo ja u seriji, zasigurno će ih biti još i više.

A do tada gledatelje očekuju malo drukčija uzbuđenja. U nadolazećim epizodama sljedećeg tjedna dogodit će se neočekivano stradanje jednog lika. U podmetnutoj eksploziji automobila netko će poginuti, a to će potaknuti lavinu novih sukoba među glavnim likovima.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.