sve bolja i bolja

Možete li je uopće više prepoznati? Holivudska glumica smršavila više od 30kg pa pokazala nikad uži struk

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Hrvatski hrvački savez
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: instagram
Foto: Instagram
06.06.2021.
u 08:00
Otkako je smršavila stalno objavljuje fotografije kojima zadivljuje sve svojom nevjerojatnom transformacijom, a sada je nadmašila i samu sebe.
Pogledaj originalni članak

Glumica Rebel Wilson (41) u posljednjih je godinu dana potpuno promijenila svoj izgled. Naime, izgubila je više od 30 kilograma, te potpuno promijenila stil života, a odvažila se i promijenila imidž. 

Nove fotografije koje je objavila na Instagram gotovo su šokirale njezine fanove jer je Wilson sada pokazala, kako se čini, nikad uži struk. Otkako je smršavila stalno objavljuje fotografije kojima zadivljuje sve svojom nevjerojatnom transformacijom, a sada je nadmašila i samu sebe. Odjevena u uski crni kombinezon stajling je upotpunila remenom iste boje i tamnozelenom Yves Saint Laurent torbicom. 

Foto: Instagram

"Hvala Griffinu što je snimio ove fotografije nakon što sam se brzo presvukla u toaletu", napisala je Rebel u opisu fotografija. 

Ispod nove objave dobila je mnoštvo komplimenata obožavatelja.

"Izgledaš poput filmske zvijezde", "Predivna si", "Snimi nam video o svom mršavljenju", pisali su joj pratitelji. 

Foto: instagram

Podsjetimo, Rebel je kilograme suvišne kilograme izgubila zahvaljujući  treninzima i zdravom načinu prehrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu. - Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila prije Rebel. 

Nedugo nakon toga pronašla je i ljubav u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka milijunaša Jacoba Buscha, no ljubavna idila nije potrajala. Već se neko vrijeme šuška o prekidu njihove veze, a glumica je sada to konačno i potvrdila. – Izgubljena u mislima ova slobodna cura korača prema Super Bowlu – napisala je Rebel u opisu fotografije. Što je presudilo njihovoj ljubavi, za sada nije poznato.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je – milijarderkom!

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.