"ne znam ovu pjesmu"

Morana kiksala već na početku i to na pitanju o našoj navijačkoj pjesmi. Biste li vi znali odgovor?

Foto: HRT
Foto: HRT screenshoot
Foto: HRT screenshoot
Foto: HRT screenshoot
04.01.2022.
u 19:33
U večerašnjem izdanju kviz 'Potjera' lovkinja Morana Zibar kiksala je već na samom početku.
Pogledaj originalni članak

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' lovkinja Morana Zibar kiksala je već na samom početku, a problem joj je zadalo jedno glazbeno pitanje. "Tko kaže: 'I ne znan dal' ludin, jesan li potpuno sa uma siš'o da li sanjam il' ovo stvarno sniman pismu sa Mišom?'", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su A: Ante Cash, B: Saša Antić i C: Vojko V. 

Morana je odgovorila Ante Cash, a točan odgovor je Saša Antić. - Ne znam ovo, ne znam pjesmu- uzviknula je lovkinja nakon što se na ekranu pokazalo da je njezin odgovor netočan. Voditelj Joško Lokas začudio se što Morana nije znala odgovor te joj je rekao da se radi o Hajdukovoj himni. Naime, pjesma pod nazivom 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' prigodno je objavljena u godini kada su Mišo Kovač i HNK Hajduk proslavili jubilarni 80., odnosno 110. rođendan.

Foto: HRT screenshoot

Iako je kapetan Goran odgovorio točno, to mu nije bilo dovoljno da osvoji višu ponudu, pa je nova kapetanica postala Mirta. Uz Gorana kviz je napustio i Andrej pa su završnu potjeru ušli kapetanica Mirta i Željko. Nakon odličnog starta lovkinja ipak nije uspjela dostići natjecatelje koji su kući otišli s novčanom nagradom od 42 tisuće kuna. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
22:35 04.01.2022.

Našoj?

BS
Blue_shirt
23:15 04.01.2022.

Ocekujem proglas udruge i jakobuse da se od sutra smjene Morana, jer svojim nepoznavanjem pjesme su uvrijedili klub i regiju. I da nemozes biti lovac ako neznas da je vujevic vise golova od frfe dao u europi... iako se malo zivucih moze sjetiti nekog znacajnijeg rezultata , tako da ce udruga trazit smjenu ili suspenziju barem 4 mjeseca i Deana ;)

GL
Glupaca
21:10 05.01.2022.

Strasno.