EL MUSICANTE

Mladi glazbenici snimili pjesmu podrške Petrinji

Foto: Promo
El Musicante
Foto: Promo
El Musicante
06.01.2021.
u 17:37
- Trinaestero mladih je cijelu Staru i Novu godinu snimalo pjesmu i spot što smo doslovno sve stvarali u hodu. Isto tako do nas je došla potreba da polazniku glazbene škole u Sisku koja je srušena kupimo novu gitaru jer je njegov stan u centru grada za rušenje, a nastradala mu je gitara, a time se jako ambiciozno bavi, kazao nam je njihov voditelj Tomislav Šnidarić
Pogledaj originalni članak

Katastrofalni potres koji je pogodio Baniju na noge je podignuo brojne profesionalne glazbenike, ali i amatere koji također žele pomoći razrušenim gradovima. Skupina mladih glazbenika okupljenih u udruzi El Musicante iz Zagreba snimili su pjesmu potpore i ohrabrenja žrtvama potresa.

- Trinaestero mladih je cijelu Staru i Novu godinu snimalo pjesmu i spot što smo doslovno sve stvarali u hodu. Isto tako do nas je došla potreba da polazniku glazbene škole u Sisku koja je srušena kupimo novu gitaru jer je njegov stan u centru grada za rušenje, a nastradala mu je gitara, a time se jako ambiciozno bavi, kazao nam je njihov voditelj Tomislav Šnidarić. Inače, prije ove pjesme  šest cura članica udruge formiralo je je Božićni El bend, te su s prijateljima snimile autorsku pjesmu i spot.

- Mi smo pokušali i živim svirkama uveseljavati publiku i promovirati bend. Svirali smo tako uoći Božića ispred Doma za stare i nemoćne u Trnju, a za vrijeme nastupa za korisnike pučke kuhinje na Svetom Duhu zadesio nas je onaj gadan potres. To nas je jako uzdrmalo pa smo onda ad hoc napravili i pjesmu potpore, rekao je Šnidarić. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
23:27 07.01.2021.

El Musicante ? Genijalan naziv . Za cumbia sastav iz Kolumbije .....