Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL MUSICANTE

Mladi glazbenici snimili pjesmu podrške Petrinji

El Musicante
Foto: Promo
1/2
06.01.2021.
u 17:37

- Trinaestero mladih je cijelu Staru i Novu godinu snimalo pjesmu i spot što smo doslovno sve stvarali u hodu. Isto tako do nas je došla potreba da polazniku glazbene škole u Sisku koja je srušena kupimo novu gitaru jer je njegov stan u centru grada za rušenje, a nastradala mu je gitara, a time se jako ambiciozno bavi, kazao nam je njihov voditelj Tomislav Šnidarić

Katastrofalni potres koji je pogodio Baniju na noge je podignuo brojne profesionalne glazbenike, ali i amatere koji također žele pomoći razrušenim gradovima. Skupina mladih glazbenika okupljenih u udruzi El Musicante iz Zagreba snimili su pjesmu potpore i ohrabrenja žrtvama potresa.

- Trinaestero mladih je cijelu Staru i Novu godinu snimalo pjesmu i spot što smo doslovno sve stvarali u hodu. Isto tako do nas je došla potreba da polazniku glazbene škole u Sisku koja je srušena kupimo novu gitaru jer je njegov stan u centru grada za rušenje, a nastradala mu je gitara, a time se jako ambiciozno bavi, kazao nam je njihov voditelj Tomislav Šnidarić. Inače, prije ove pjesme  šest cura članica udruge formiralo je je Božićni El bend, te su s prijateljima snimile autorsku pjesmu i spot.

- Mi smo pokušali i živim svirkama uveseljavati publiku i promovirati bend. Svirali smo tako uoći Božića ispred Doma za stare i nemoćne u Trnju, a za vrijeme nastupa za korisnike pučke kuhinje na Svetom Duhu zadesio nas je onaj gadan potres. To nas je jako uzdrmalo pa smo onda ad hoc napravili i pjesmu potpore, rekao je Šnidarić. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
23:27 07.01.2021.

El Musicante ? Genijalan naziv . Za cumbia sastav iz Kolumbije .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije