poznati glumac

Mitch iz 'Baywatcha' ponovno je posjetio Lijepu Našu: 'Hrvatska je tako cool!'

Foto: Press Association/PIXSELL
David Hasselhoff
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Press Association/PIXSELL
David Hasselhoff
Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
01.11.2022.
u 11:48
Glumac David Hasselhoff trenutno snima svoju novu seriju 'Ze Network' koji se prikazuje na RTL+ i to baš u Istri, odakle je na svojim društvenim mrežama podijelio nekoliko fotografija.
Pogledaj originalni članak

Zvijezda nekada popularn serije Baywatch, glumac David Hasselhoff ponovno se vratio u Hrvatsku te nastavlja pokazivati svoju naklonost prema Lijepoj našoj. Glumac je sunčani listopad odabrao za posjet Istri, a javio se na svojim društvenim mrežama. 

- Hrvatska je tako cool – napisao je Mitch iz 'Baywatcha' na Instagramu te podijelio nekoliko fotografija na kojima je pozirao  pored mora, kao i diljem Istre.

Inače, glumac trenutno snima svoju novu seriju 'Ze Network' koji se prikazuje na RTL+ i to baš u Istri

Podsjetimo, ovo mu nije prvi posjet našoj obali. Hasselhoff je Hrvatsku posjetio 2019. godine kada je objavio fotografiju na kojoj je uživao u Jadranu.

- Skoknuo sam na plivanje u Hrvatsku. Predivno – napisao je tada uz fotografiju na kojoj je pozirao u plićaku. Obožavatelji su mu tada poželjeli ugodan boravak u Hrvatskoj, a većina se složila kako je Hrvatska predivna i dali su mu prijedloge sto bi trebao posjetiti.

Glumac se tada nije puno zadržao u našim krajevima, nego je produžio za Grčku, točnije Mikonos. Posjetio je i Crnu Goru i Albaniju i sve to kao dio autorelija Gumball 3000 u kojem je sudjelovao.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

unutarnje traume

Igor Kovač: 'Prvi smo stradali i brzo smo morali izaći, još i prije pada Vukovara, imao sam samo sedam godina'

U naslovnoj je ulozi briljirao Igor Kovač i moram priznati da mu je ovo jedna od najboljih uloga u karijeri pa ga jedva čekam vidjeti i u drugim nosećim ulogama koje poput ove odskaču od ostatka njegova uobičajenog repertoara. Kovačev trijumf u HNK bio je i povod da napravimo razgovor u kojem mi je priznao kako mu je u ruhu Don Juana toliko dobro da, dok je na sceni, često poželi da predstava nikad ne završi.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.