Prijatelji

Mišo na snimanju dueta hvalio Arsena Dedića

Foto: ''
Mišo na snimanju dueta hvalio Arsena Dedića
21.03.2013.
u 22:00
Glazbene legende su snimile prvu zajedničku pjesmu "Mi smo lišće s iste grane" a njihovo prijateljstvo traje već 48 godina.
Pogledaj originalni članak

– Arsen Dedić je čovjek koji je trebao već godinama biti u Akademiji znanosti i umjetnosti jer zna napraviti najbolji tekst, a usto je najbolji – nahvalio je Mišo Kovač kolegu glazbenika Arsena Dedića.

Dvije najveće živuće hrvatske glazbene legende u studiju Croatia Recordsa snimile su prvi duet, pjesmu \"Mi smo lišće s iste grane\". Iako su obojica Šibenčani, čak su i iz iste ulice, trebalo im je 48 godina da zapjevaju zajedno. Mišo na snimanju nije prestajao hvaliti svog uzora.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AU
autoritet
12:51 22.03.2013.

Legende Živjeli nam 100 godina

CR
crocro
07:37 22.03.2013.

Kapa do poda legende. Živi i zdravi bili.