hrt-ova voditeljica

Mirna Maras Batinić otkrila da je bila zaražena: 'Vezano uz pitanja o cjepivu... tu se nema što misliti'

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
noc gutaca reklama
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
noc gutaca reklama
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Mirna Maras
Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: instagram
Foto: instagram
04.11.2021.
u 18:34
- Simptomi: temperatura, glavobolja, kašalj, umor, nestao miris i okus. Niko je imao skroz blage simptome, suprug slično kao ja, možda mrvicu blaže - otkrila je televizijska voditeljica.
Pogledaj originalni članak

HRT-ova voditeljica Mirna Maras Batinić (42) svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila da je preboljela koronavirus. Voditeljici je virus iz škole donio sin Niko kojeg ima iz braka s Marijem Valentićem.

'Dakle ovako, da, imala sam koronu. Cijepljena sam sa 2 doze. Simptomi: temperatura, glavobolja, kašalj, umor, nestao miris i okus. Niko je imao skroz blage simptome, suprug slično kao ja, možda mrvicu blaže', otkrila je televizijska voditeljica na Instagram storyju budući su je pratitelji ispitivali oko bolesti.

Foto: instagram
"Vratio se okus, a i njuh, pomalo ide na bolje", napisala je ranije Mirna i potaknula niz pitanja vezano uz svoje zdravstveno stanje. 

Foto: instagram

Inače, voditeljica je u rujnu proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom, inženjerom Željkom Batinićem. Tim povodom je voditeljica objavila nekoliko fotografija s njihovog vjenčanja. „Peta“, kratko je napisala u opisu.

Par se vjenčao 2016. godine u Zagrebu u tajnosti. Voditeljica ima dvoje djece: sina Niku (12) iz prethodnog braka i kćer Meri (4) s Batinićem.

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
20:04 04.11.2021.

Kao i Juricki,glavni krivci i prenosioci virusa su djeca ,sto manja to su opasnija,namecete im stigmu da su krivci za bolesti svojih roditelja ,baka i djedova.

MA
Magistrica
19:47 04.11.2021.

Dosadni ste vise s koronom....zar ljudi ne boluju od nicega drugog?

TO
tomzag
20:37 04.11.2021.

Ja nisam cijepljen, pet banki, ne bavim se sportom: dva dana temperature, nestao njuh na deset dana, kašljucanje i umor tjedan dana. I to je bilo to.