lijepa pjevačica i voditeljica

Minea (44) oduševila pratitelje novom fotkom! Pozirala u kratkoj haljini i pokazala vitku figuru i noge: 'Prekrasna si'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.07.2022.
u 13:30
Lijepa pjevačica i voditeljica fotkala se u kratkoj ružičastoj haljini, koja je oko struka bila vezana zlatnim remenom, dok je na nogama imala štikle zlatne boje.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i voditeljica Renata Končić (44), poznatija kao  Minea na društvenim je mrežama objavila novu fotografiju kojom je privukla mnogo pažnje. Naime, Minea je objavila fotku koju je snimila nakon jednog koncerta. Lijepa pjevačica i voditeljica fotkala se u kratkoj ružičastoj haljini, koja je oko struka bila vezana zlatnim remenom, dok je na nogama imala štikle zlatne boje.

Fotku je lajkalo gotovo 2000 ljudi, a u komentarima su joj ostavljali emotikone srca i komentirali kako je lijepa i zgodna.


  
Inače, Minea je nedavno za InMagazin odgovorila na pitanje u kakvom je odnosu s bivšim dečkom. - Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene. Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča - ispričala je Minea. Minea je 2019. godine prekinula vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom. Iako Minea ne priča baš često o privatnom životu, već se u 2017. šuškalo da su prekinuli.

– U cijeloj ovoj priči nema nikakve drame ni ružnih trenutaka. Slađan i ja razišli smo se mirno i korektno, poštujući jedno drugoga – kazala je Minea godinu dana nakon prekida. Prije dvije godine je pričala kako u njezinom životu postoji poseban muškarac, ali ništa više na temu ljubavi nije htjela otkriti. Obožavatelji joj na Instagramu redovito dijele komplimente na račun izgleda. - Pa svakako da lijepi komplimenti gode i super mi je to pročitati, ali ja sam toliko godina na estradi da sam se naviknula i na dobro i na loše, sva sreća ovih loših je malo manje ili gotovo nema, ali u ovom poslu treba znati prihvatiti i jednu i drugu stranu, nije sve crno i bijelo. Ali dobro kad ti tako daju lijepe komplimente sigurno da mi to puno znači i nekakav poticaj da idem dalje - kazala je. 

VIDEO Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RA
radolizem
18:39 11.07.2022.

Minea je za razliku od mnogih, vrhunska mačka. Nema je u aferama, a vidi se da uživa u životu. Prirodna lijepa žena.

KA
kažemja
14:20 11.07.2022.

Dobra koka!!!

Još iz rubrike Showbiz