svadbena zvona

Milijana i Milojko zajedno odabrali vjenčanicu, a danas je njihov dan!

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Instagram screenshot
07.09.2019.
u 12:28
Zbog razlike u godinama ovaj par zainteresirao je brojne gledatelje reality showa 'Parovi'.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najinteresantnijih ljubavnih parova ove sezone upravo su 21-godišnja Milijana Bogdanović i 74-godišnji Milojko Božić.

Nakon sudjelovanja u srpskom reality showu 'Parovi' dignuli su veliku prašinu svojim svađama i aferama, ali čini se kako to nije narušilo njihovu ljubavnu idilu. Danas će svoju ljubav ovaj par i službeno zapečatiti te će unatoč svemu u srpskoj Požegi postati supružnici, piše 24sata.

Foto: Instagram
- Ja sam planirala vjenčanje, a Milojko je samo odobravao - rekla je Milijana za 24sata. Nije htjela komentirati iznos koji je potrošen na svadbu, samo je odala da je sve bilo u granicama njihovih mogućnosti. Također, kako ovaj par ni po čemu nije običan tako nije niti kad su u pitanju tradicionalni običaji.

Vjenčanicu je Milojko već vidio, no to ih ne brine, ispričala je Milijana za 24sata.

- Zajedno smo je birali, ne vjerujem u te običaje. Mi već živimo zajedno pa ću ja izaći iz mladoženjine kuće - rekla je i priznala da je teško izabrala pravu vjenčanicu. Konačni odabir pao je na dugu, svilenu haljinu brenda Pronovias. Otkrila je i koliko će gostiju biti uz njih na ovaj sretan dan.

- Imat ćemo do 180 ljudi. Popis se često mijenjao, ali bit će nama dragih ljudi iz ‘Parova’ - ispričala je mladenka. Gosti će se zabavljati uz narodnu muzika, a Milijana je priznala da od hrvatskih izvođača voli najviše slušati Severinu, Alku Vuicu i Ninu Badrić.

Foto: Instagram screenshot

Uzbuđenje i tremu pred svadbu buduća Milojkova supruga ne skriva.

- Od treme uvijek mislim da sam nešto zaboravila ili da nešto neće biti kako treba - nervozna je, ali u njihovu ljubav ne sumnja unatoč zlim jezicima koji sumnjaju u vezu.

- Izgledam li obeshrabreno? Ne obraćam pažnju na komentare. To je moj put ka sreći - objasnila je. Medeni mjesec provesti će u Grčkoj, a na pitanja o djeci za 24sata je odgovorila kako ima mnogo obaveza.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar VinkoL
VinkoL
18:03 07.09.2019.

Ko od njih je u rodbinskom odnosu sa glavnim na ovom, navodno hrvatskom, portalu? Jel bi mogli jedan dan u godini bez davljenja Hrvata sa milojkima i milevama? Fala!

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:55 07.09.2019.

Ne može mi nitko reći da joj, u njenim godinama, ne bi "pasal" netko mlađi. Iako me ne bi čudilo da ima nekog zagondžiju sa strane!