Ljubav je na selu

Milena (44) strastveno poljubila Nevena (26), on ju uhvatio za grudi: 'Totalno sam šokiran'

Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
Foto: RTL Screenshot
14.04.2021.
u 07:00
"Žena-zmaj, bih rekao. Volio bih imati takvu ženu", priznao je Neven odmah na početku te ostao iznenađen Mileninim neposrednim pristupom.
Pogledaj originalni članak

U sinoćnjoj emisiji showa 'Ljubav je na selu' nije nedostajalo uzbuđenja. A za to se ponajviše pobrinula natjecateljica Milena Kobajashi ex Karađorđević (44), poznata i kao Vita Maslačak te Ivanka Milutinović. Milena je u 13. sezoni ponovno odlučila potražiti ljubav, a ovog puta završila je na farmi Nevena Landeka (26). Njihov prvi susret izazvao je golemu pozornost, a Neven je čim ju je ugledao priznao da mu Milena sviđa.

"Žena-zmaj, bih rekao. Volio bih imati takvu ženu", priznao je Neven odmah na početku te ostao iznenađen Mileninim neposrednim pristupom. Naime, Milena nije dugo čekala pa je odmah nakon predstavljanja prešla s riječi na djela i farmeru dala lekciju iz ruskog jezika. Neven nije shvatio o čemu priča, no Milena mu je brzo demonstrirala i strastveno ga poljubila.

Foto: RTL Screenshot

"Totalno sam šokiran..." priznao je Neven nakon poljupca, a iznenađenjima tu nije bio kraj. 

"Ajmo se malo ispipati. Ne da mi se pričati, ja bih odmah djelovala", rekla je Milena i skinula Nevena do pasa te zaključila da je farmer dobro građen. A onda je uslijedilo nešto čemu se ni sam nije nadao. 

Foto: RTL Screenshot

"Možeš me dotaknuti za jednu grud", rekla mu je, a Neven je prvo pao u trans, ali naposljetku i učinio što je zatražila. 

Foto: RTL Screenshot

"Zamiješao je grud baš kako bi i sama moja majka zamijesila tijesto za palačinke. Zadovoljna sam, ima prolaznu ocjenu", zaključila je Milena.

Foto: RTL Screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Tombstone
Tombstone
13:14 14.04.2021.

"Za jednu grud"!!!! Ovo je vrhunac

SJ
Sve je uzalud
11:07 14.04.2021.

.........bože bože što sve žena može..............

ZO
zoranos
10:36 14.04.2021.

Totalno razvodnjeno i negledljivo. Dakle taj neki koncept emisije gdje je bila primarna ljubavi koja privlaći ljude i izgleda kao neka TV sapunica odjednom je prije par sezona postao BigBrother i show pun starleta i egzibicionista te ljudi koji se stalno pojavljuju iz sezone u sezonu. Emisija je postalo toliko razvodnjena, banalna i prozirna da je negledljiva. Nekada se pričalo dal ima što među nekim kandidatima, dal se rađa ljubav, a danas evo ovi se zažvalili, vruči klinč u bazenu, dirale se sise ... Totalno negledljivo i promašeno.