JAVNO UPOZORENJE

Mila Horvat žrtva internetske prijevare: 'Ne želim da itko ima probleme'

Foto: Luka Stanzl
Mila Horvat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
mila horvat
Foto: Luka Stanzl
Mila Horvat
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mila Horvat
27.02.2020.
u 21:10
- Osobito mi je važno da mediji prenesu moju objavu radi utvrđivanja istine jer ne želim da osobe koje imaju problem prekomjerne težine i koje će eventualno koristiti taj proizvod na bilo koji način povezuju moje ime s navedenim preparatom - istaknula je Horvat
Pogledaj originalni članak

Novinarka i voditeljica Mila Horvat danas je medijima poslala priopćenje u kojem upozorava kako se njeno ime pojavilo u reklamnoj kampanji jednog preparata za mršavljenje. U kampanji koja se pojavila na Facebooku i Instagramu objavljen je intervju s Milom Horvat, premda ona nikad nije razgovarala s tom tvrtkom, niti im dala dozvolu da koriste njeno ime. 

- Slobodna sam ovim putem obratiti Vam se vezano za marketinšku kampanju sredstva za mršavljenje Fito Spray, a povodom članka objavljenog na web stranici: fi326.astrobiks.ru. kao i nekim instagram i facebook profilima. Na navedenoj web stranici bez mog znanja, a osobito bez mog pristanka objavljene su moje fotografije kao i navodni intervju kojeg sam dala vezano za korištenje Fito Spray, sredstva za mršavljenje - napisala je Horvat i dodala kako nije dala intervju vezano za korištenje bilo kakvih sredstva za mršavljenje, a osobito ne Fito Spray-a za mršavljenje.

Foto: Instagram
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram

- Osobito mi je važno da mediji prenesu moju objavu radi utvrđivanja istine jer ne želim da osobe koje imaju problem prekomjerne težine i koje će eventualno koristiti taj proizvod na bilo koji način povezuju moje ime s navedenim preparatom.

Slijedom navedenog, a obzirom da je objavom navedenog članka te nezakonitim korištenjem moga imena i lika u marketinške svrhe, došlo do kršenja i zlouporabe mojih temeljnih ustavnih prava i to prava na privatnost te privatnog vlasništva, biti ću primorana protiv odgovornih osoba radi zaštite osobnog digniteta te spriječavanja daljnje zlouporabe moga imena i lika, pokrenuti odgovarajuće kaznene i građanskopravne postupke - stoji u priopćenju. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
Kolibri
11:12 28.02.2020.

Stranica je registrirana u Rumunjskoj, mozes im sa svojom prijavom staviti soli na rep!