novi limeni ljuimac

Mila Elegović postala zaštitno lice Opela

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mila Elegović (1)
Foto: davor puklavec/pixsell
mila elegović
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mila Elegović (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mila Elegović (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mila Elegović (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Mila Elegović (1)
04.09.2010.
u 17:20
U jednom sam intervjuu rekla da sam kao djevojka rado vozila staru očevu Opel Astru. Njima je to bilo simpatično pa su me pozvali da budem Opelovo lice i dogovorili smo se o suradnji, vjerujem, na obostrano zadovoljstvo.
Pogledaj originalni članak

U jednom sam intervjuu rekla da sam kao djevojka rado vozila staru očevu Opel Astru. Njima je to bilo simpatično pa su me pozvali da budem Opelovo lice i dogovorili smo se o suradnji, vjerujem, na obostrano zadovoljstvo – rekla je glumica Mila Elegović koja će od sada na premijere i koncerte juriti u Opel Merivi koju je na korištenje dobila na tri godine. Kaže da je iznimno zadovoljna jer to je prvi automobil koji ima certifikat za zdravo sjedenje. Tako će od sada, bez bolova u kičmi, moći voziti i dulje od nekoliko sati. Prvu vožnju već je obavila – poslije jučerašnjega predstavljanja nastavila je put Jaruna gdje je održala svoj koncert.

– Već dvije godine spajam voditeljstvo i pjevanje. Ne želim ući u estradu, ali drago mi je zapjevati na događanjima. Imam i svoj jazz i country bend – priča Mila.

Kazalište zbog pjevanja nije zanemarila. Za samo tri tjedna pred njom je nova premijera u matičnom kazalištu “Komedija” znakovita naslova – “Posudi mi glas”. Upravo bi to publika rado poručila omiljenoj glumici.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

RA
rasa
21:48 04.09.2010.

mislim da bi joj bolje pristajala šivaća mašina.

Avatar freen
freen
19:06 04.09.2010.

spržena,izgorjela je previše,nažalost

IN
Individuao
18:11 04.09.2010.

OK MILF, ništa spektakularno doduše.