Privedena glumica

Mia Begović napala policajce pa provela noć u policiji na triježnjenju

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mia Begović
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
mia begović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
eni i mia begović
14.09.2017.
u 14:04
Miu Begović policija je zaustavila nakon što su uočene njezine neobične vozačke reakcije, a kada su joj, vidno alkoholiziranoj, ponudili alkotest, ona je to odbila
Pogledaj originalni članak

Glumica Mia Begović (54) završila je prošli tjedan u policijskoj Jedinici za zadržavanje i prepratu na Oranicama, gdje je provela noć nakon što je pod utjecajem alkohola, izudarala i izvrijeđala prometne policajce, pišu 24 sata. Glumica je zbog toga privedena uz primjenu sredstava prisile.

Miu Begović policija je zaustavila nakon što su uočene njezine neobične vozačke reakcije, a kada su joj, vidno alkoholiziranoj, ponudili alkotest, ona je to odbila. Policajce je potom izvrijeđala nazivajući ih ''Srbima'' i ''plaćenicima''.

Policajci su je htjeli privesti, no ona se opirala i izudarala ih nogama, pa su je morali vezati lisicama.

– Privedena sam pod lažnom optužbom da posjedujem oružje kojeg nije bilo, a to može potvrditi i moja kolegica Anita Matić Delić koja je sa mnom bila u automobilu. Uz to, posjedujem i snimku kojom se to potvrđuje – rekla je glumica za 24 sata. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

AL
alphazulu99
14:30 14.09.2017.

Moze reci: "hvala" policajcima spasili su je da nekoga ne ubije ili sama nastrada tako pijana u prometu.

JO
josipsigur3
16:06 14.09.2017.

Baba loče ko smuk!

SA
sargu123
14:37 14.09.2017.

Oružje nisu našli? Pa da, onako pijana zaboravila vibrator.