pismo je slala ocu

Meghan Markle dobila još jedan sudski spor s britanskim tabloidom kojeg je tužila zbog privatnog pisma

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: Instagram
Kraljica Elizabetha i Meghan Markle
Foto: PA/Pixsell
Foto: Screenshot/CBS News
Foto: CBS
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
02.12.2021.
u 22:30
Bivša američka glumica tužila je Associated Newspapers, koji izdaje Mail Online, Daily Mail i njegovu nedjeljnu verziju Mail on Sunday, za kršenje privatnosti izdavanjem dijelova rukom pisanog pisma koje je u kolovozu 2008. uputila ocu Thomasu Markle, (76), s kojim je u zategnutim odnosima.
Pogledaj originalni članak

Britanski sud odbacio je žalbu tabloida na presudu da je povrijedio privatnost vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (39) objavivši dijelove pisma koje je ona napisala svojem otuđenom ocu. 

Tabloid Mail on Sunday pokušao je poništiti presudu Visokog suda da je povrijedio njezinu privatnost i autorsko pravo objavivši u veljači 2019. dijelove pisma koje je ona poslala svojem ocu Thomasu Markleu u kolovozu 2018., tri mjeseca nakon vjenčanja s princem Harryjem, unukom kraljice Elizabete II. 

Odluka znači da se Meghan i njezin otac ne moraju pojaviti na sudu. Tabloid se žalio na odluku suca Visokog suda Marka Warbyja donesenu ranije ove godine da mora objaviti ispriku na naslovnici i nadoknaditi joj sudske troškove. 

Bivša američka glumica tužila je Associated Newspapers, koji izdaje Mail Online, Daily Mail i njegovu nedjeljnu verziju Mail on Sunday, za kršenje privatnosti izdavanjem dijelova rukom pisanog pisma koje je u kolovozu 2008. uputila ocu Thomasu Markle, (76), s kojim je u zategnutim odnosima. U pismu od oca traži da medijima prestane lagati da su se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno rastali. 

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.