KRAJ RATA

Marko Kutlić napustio Pravila igre, članovi grupe ogorčeni: 'Obmanuo nas je'

Foto: Matea Smolčić Senčar
Marko Kutlić napustio Pravila igre, članovi grupe ogorčeni: 'Obmanuo nas je'
17.07.2017.
u 16:40
Za vrijeme dok je tvrdio da je bolestan, kažu članovi benda, Kutlić je na društvenim mrežama redovito objavljivao fotografije na kojima je igrao nogomet, bio na ljetovao, a na CMC festivalu u Vodicama družio se s kolegama pjevačima.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Marko Kutlić prošlog je četvrtka poslao jednostrani raskid ugovora s grupom Pravila igre. Epilog je to svojevrsnog medijskog rata prijašnjih tjedana, u kojem je Kutlić tvrdio da su ga članovi grupe izbacili iz benda jer mu nisu dali da se posveti vjeri, a oni su u video poruci objavili da ih je obmanuo, tvrdeći kako je teško bolestan, te da mu treba bolovanje.

Za vrijeme dok je tvrdio da je bolestan, kažu članovi benda, Kutlić je na društvenim mrežama redovito objavljivao fotografije na kojima je igrao nogomet, bio na ljetovao, a na CMC festivalu u Vodicama družio se s kolegama pjevačima. Za to vrijeme je s kolegama iz sad već bivšeg benda komunicirao isključivo putem e-mailova, kažu članovi grupe Pravila igre.

- Žalosno je da smo vjerovali Marku za bolest dok se putem svojih društvenih mreža rugao našoj naivnosti i dokazivao kako zapravo nije bolestan već želi otići iz benda. Ovim putem zahvaljujemo Marku na svemu dobrom što je napravio zajedno s nama pa i ovoj životnoj školi koju nam je pružio za kraj.  Naš život je glazba kojoj se želimo u potpunosti posvetiti pa s ovom izjavom zatvaramo stranicu s Markom i nećemo davati izjave bez obzira na sve eventualne diskreditacije i provokacije u budućnosti. Pravila igre žive glazbu i šire ljubav od nastanka pa će tako biti i u budućnosti. Vole vas vaša Pravila igre - stoji u priopćenju za javnost grupe.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

HR
hr76
17:51 17.07.2017.

Ne znam pozadinu sukoba, ali takvog vokala poput Marka će vrlo teško naći. Ono na Cesarici jednostavno nije valjalo.

BE
BeroII
17:21 17.07.2017.

Ovo je izjava u svrhu branjenja neobranjivog, oni više neće davati izjave vezane uz ovaj slučaj. A pjevač ih je optužio da mu nisu dozvolili da prakticira vjeru. O tome niti slova a to je neoprostivo oduzimanje vjerskih prava. Zato i ne čudi što se unaprijed ograđuju i odbijaju davati izjave.

DU
Deleted user
17:00 17.07.2017.

Kaj je sloboda samo izjava jedne strane ?