objavio rezultate

Marko Grubnić podijelio fotku s testa za koronu i objavio rezultat

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Marko Grubnić
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Marko Grubnić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: privatni album
Foto: Instagram
Foto: Instagram
02.12.2020.
u 14:30
Grubnić je još na početku pandemije kazao da mu najviše nedostaju upravo putovanja.
Pogledaj originalni članak

Stilist Marko Grubnić s pratiteljima na Instagramu je podijelio fotografiju s testa na koronavirus, a objavio je i svoje rezultate. 

"Covid protokol za putovanja. Jedva čekam cjepivo da se život vrati u normalu. Molim vas, pazite na sebe", napisao je Grubnić uz fotografije.

Foto: Instagram

Na pristiglom testu vidi se kako je Marko negativan na koronavirus te sada možemo neometano putovati, iako nije objavio gdje namjerava otputovati.

Foto: Instagram

U komentarima mu se javila i Hana Hadžiavdagić-Tabaković i poslala emotikone srca. Grubnić je još na početku pandemije kazao da mu najviše nedostaju upravo putovanja. "Samo Bog zna koliko mi nedostaje moj drugi dom. Pariz. Volim te, moja ljubavi", napisao je u travnju.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
14:46 02.12.2020.

opasniji je aids....

LE
lenger
14:52 02.12.2020.

Marko Grubnić je napravio i IQ test i dobio negativan rezultat.

Avatar tomsom
tomsom
14:43 02.12.2020.

Pitam se čime je ovaj fotošopirani klaun zaslužio mjesto na vašem portalu.