Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio rezultate

Marko Grubnić podijelio fotku s testa za koronu i objavio rezultat

Marko Grubnić
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/9
02.12.2020.
u 14:30

Grubnić je još na početku pandemije kazao da mu najviše nedostaju upravo putovanja.

Stilist Marko Grubnić s pratiteljima na Instagramu je podijelio fotografiju s testa na koronavirus, a objavio je i svoje rezultate. 

"Covid protokol za putovanja. Jedva čekam cjepivo da se život vrati u normalu. Molim vas, pazite na sebe", napisao je Grubnić uz fotografije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na pristiglom testu vidi se kako je Marko negativan na koronavirus te sada možemo neometano putovati, iako nije objavio gdje namjerava otputovati.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U komentarima mu se javila i Hana Hadžiavdagić-Tabaković i poslala emotikone srca. Grubnić je još na početku pandemije kazao da mu najviše nedostaju upravo putovanja. "Samo Bog zna koliko mi nedostaje moj drugi dom. Pariz. Volim te, moja ljubavi", napisao je u travnju.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:46 02.12.2020.

opasniji je aids....

LE
lenger
14:52 02.12.2020.

Marko Grubnić je napravio i IQ test i dobio negativan rezultat.

Avatar tomsom
tomsom
14:43 02.12.2020.

Pitam se čime je ovaj fotošopirani klaun zaslužio mjesto na vašem portalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije