Big brother

Marijanu čekaju papiri za razvod?

Foto: big brother
Marijanu čekaju papiri za razvod?
06.04.2011.
u 20:15
Marijana Čvrljak sluti da će njezin suprug Ivan zatražiti razvod, a pomorac iz Šibenika ne želi više ništa komentirati
Pogledaj originalni članak

Da je znao što ga čega, Ivan Čvrljak vjerojatno ne bi na početku Big Brothera toliko hvalio svoju suprugu Marijanu, a za vjerovati je da joj ne bi ni dopustio da sudjeluje u reality-showu koji je mladom bračnom paru iz Šibenika donio velike nevolje. A kako se da naslutiti iz posljednje izjave 27-godišnje kućanice, njezin brak s pomorcem kojeg je upoznala na Iskrici mogao bi završiti i razvodom jer Marijana ne vjeruje da će joj muž oprostiti što ga je pred cijelom nacijom prevarila s markantnim Nemešom.

Plavokosa Marijana prekjučer je priznala Nikoli i Lesteru da sluti da će je, kada izađe iz kuće, dočekati papiri za rastavu, ali čini se da je to previše ne rastužuje jer je, kako je otkrila, u BB kuću ušla s motom “jednom se živi”. Ivana Čvrljka upitali smo jesu li Marijanine slutnje točne, a on je bio kratak: – Žao mi je, ali neću ništa komentirati. Pozdrav iz Šibenika – napisao je moreplovac koji se ovih dana ne odvaja od kćeri Korine. A o dvogodišnjoj djevojčici ni njezina mama ne prestaje razmišljati. Koliko voli svoju jedinicu, pokazala joj je pjesmom koju je samo za nju otpjevala u “ispovjedaonici”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

ON
onur
02:58 07.04.2011.

Ta Marijana je sramota nad sramotama...Nitko i ništa...nula.. Podržavam njezina muža

LI
liliZG
09:32 07.04.2011.

Ne pratim BB, ali pročitam tu i tamo koji naslov, a Marijaninog supruga mi je bilo jako žao kada je nakon toliko povjerenja i hvale svoje supruge morao doživjeti onakvo poniženje. Potpuno ga mogu razumjeti jer se to dogodilo meni. I ja sam svoga kovala u zvijezde a ispalo je da mu pripada blato. Ne mogu ni opisati koji je to šok i razočaranje bilo.......

OB
-obrisani-
20:35 06.04.2011.

Žena bez morala, radost mnogima.