godine lete

Marijana Batinić otkrila kako je upoznala supruga i objavila njihovu prvu fotku ikad!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Foto: Instagram
Marijana Batinić
Foto: Instagram
Marijana Batinić
02.11.2019.
u 15:25
Najnovijom objavom na Instagramu Marijana Batinić je suprugu Mateju čestitala osmu godišnjicu braka.
Pogledaj originalni članak

Vesela voditeljica Marijana Batinić je dirljivom objavom odlučila čestitati suprugu Mateju Pašaliću osmu godišnjicu braka, a pritom je otkrila kako su se zapravo upoznali.

- Upoznali smo se na Halloween partyju, prije točno osam godina. S tog nezaboravnog tuluma u Katranu nemam zajedničku fotku, ali zato imam našu prvu, i to s prvog zajedničkog putovanja. Sretna nam godišnjica i neka nam svaka godina bude kao ova 'krizna' sedma - napisala je ispod fotografije.

Foto: Instagram
Marijana Batinić

U daljnjim objavama na Instagram pričama prisjetila se zajedničkih Halloween kostima i kako se "nekad partijalo".

RTL-ovu voditeljicu Marijanu Batinić proteklih godina gledamo kao zaštitno lice emisija "Život na vagi" i "Ljubav je na selu". Uvijek nasmijana i puna energije 38-godišnja voditeljica, majka i supruga suočava se sa strahovima vezano uz odrastanje četverogodišnje kćerkice Ene, ali nedavno je otkrila pojedinosti o odnosu sa suprugom Matejem Pašalićem

Između ostalog progovorila je i o selu kao boljem mjestu za osnivanje obitelji od grada.

- Uvijek sam voljela selo, te poštene radišne ljude koji su naizgled obični, ali dok mi filozofiramo o životu, oni zapravo žive prave vrijednosti. Da nije neimaštine, mogli  bismo reći da su puno sretniji od ljudi u gradu - rekla je lijepa voditeljica u intervjuu za Story jednom prilikom.

Priznala je kako tijekom ljeta nije fizički aktivna. - Ljeti češće snimam, a u pauzama od snimanja se odmaram, tako da i nisam baš fizički aktivna. Tko je vidio trenirati po vrućini! Ljeti sam više 'pusti me stat' - kazala je Batinić, a na pitanje o odgoju male Ene otkrila je čega ju je sve strah.

- Bojim se trenutka kad će mi prvi put zalupiti vratima pred nosom, kad se više ne bude htjela maziti sa mnom, a pomalo se plašim i njezinih reakcija na moje savjete i komentare. Raste naočigled, a ja se ne mogu odlučiti veseli li me ta spoznaja ili rastužuje - priznala je nakon upita boji li se puberteta i što očekuje da će biti najveći izazov u kćerinom odgoju. Progovorila i o odnosu s mužem i izdvojila što ju kod njega može naživcirati. - Kad on nešto zacrta, teško možeš utjecati na to da promijeni odluku. Njegovo 'ne'  gotovo nikada ne postaje 'da'. Pokušala sam primijeniti razne metode uvjeravanja, ali ne ide mi - istaknula je Marijana.
 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PA
Pahor
20:22 02.11.2019.

Hrvatska ima obilje iritantnih voditelja ali ova je sam vrh.

IV
IvoDivo
12:50 03.11.2019.

je li to ona koja voli slušati samu sebe i kada nije povezano sa mozgom, no u svakom slučaju daleko je šiša drugarica šimić, trbovička i još neke bisernice.

DD
dobar.d
18:02 02.11.2019.

Marijana me uvijej razoruza svojim krcecim basom...bas ka i i Severina svojim skripecim baritonom...a tek kad Rozga zapisti ili kad Maja Suput zacvili...