Ljubav je na selu

Marijan nije mogao zaustaviti suze kad je ugledao nepozvanu gošću s Tajlanda i sve je priznao

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
04.05.2021.
u 08:21
Izraz lica Bahre i Mare govorio je da su iznenađene i one i na prvu im nije bilo jasno da je to djevojka u koju je Marijan zaljubljen.
Pogledaj originalni članak

Na imanju farmera Marijana slavio se njegov rođendan u sinoć prikazanoj emisiji "Ljubav je na selu". Bahra i Mara odlučile su farmera Marijana iznenaditi rođendanskom tortom, ali nisu ni sanjale kakvo iznenađenje ili bolje reći šok će on prirediti njima. Marijan je priznao kako nije bio iskren prema djevojkama te da postoji jedna dama koju je upoznao putem društvenih mreža i da su se sreli u Budimpešti i odmah zaljubili.

– Ona je došla k meni na par dana i ja sam se u nju zaljubio. Bila je zabrinuta za svoju djecu i vratila se kući i nisam znao hoću li je više ikad vidjeti – govorio je Marijan i dok su Bahra i Mara slušale što im Marijan priča, na vratima se ukazala nepozvana gošća – djevojka s Tajlanda u koju se Marijan zaljubio. Marijanu su potekle suze na oči i rekao je: – Totalno sam iznenađen. Izraz lica Bahre i Mare govorio je da su iznenađene i one i na prvu im nije bilo jasno da je to djevojka u koju je Marijan zaljubljen. Marijan je plakao i govorio djevojkama kako je to njegova prijateljica o kojoj im je pričao.

– Ovo je rođendan svih rođendana – kroz suze je govorio Marijan, a rasplakala se i njegova djevojka s kojom se nije dugo vidio.

Mirta Miler, zagrebačka majstorica transformacije koju prati 5,1 milijuna ljudi

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Dančo3
Dančo3
09:21 04.05.2021.

Ovo je bolesno

AN
Andeli9
10:10 04.05.2021.

Namješteno.Upoznali se preko društvene mreže, vidjeli, i nikada više se nisu čuli. Kao nisu se sjetili razmjeniti brojeve. I ona baš sama dođe za njegov rođendan, doveze ju auto Rtl itd. Daj ne serite😂

ME
MediciKM
11:04 04.05.2021.

Vratite dečka s tetovažom. Barem je bio zgodan, kaže susjeda ;)