kakva figura!

Mamićeva snaha se fotkala u seksi haljini i posebno istaknula jedan dio tijela

Foto: Instagram Asos
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
05.08.2020.
u 10:17
Tia Mamić svakom novom objavom privuče sve više lajkova i pozitivnih komentara, a ovaj put je mnoge očarala fotografijom u uskoj narančastoj haljini.
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica Tia Mamić, supruga Marija Mamića donedavno je imala zatvoren profil na Instagramu, a njezine objave su mogli vidjeti samo pomno odabrani pratitelji.

Tia je ipak popustila i otvorila profil, te sada sve češće objavljuje fotke iz privatnog života. 
Svakom novom objavom privuče sve više lajkova i pozitivnih komentara, a ovaj put je mnoge očarala fotografijom u uskoj narančastoj haljini.

Foto: Instagram

No iako je Mamić pokušavala objasniti kako je došla do savršenog tena, mnogi su primjećivali samo njezinu pozadinu. 
"Woow, prelijepa Tia", "Je li Tia s ovog planeta?", "Blistaš, zgodnice", "Predivna", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, dugogodišnja vizažistica Lada Mitrašinović i snaha Zdravka Mamića Tia osmislile su puder losion za tijelo koji naglašava ljepotu kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja kroz cijeli dan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Hazl113
Hazl113
11:39 05.08.2020.

I ta se naradila u životu.

TH
thaly16
10:22 05.08.2020.

Pa sve koje su se bogato udale su poduzetnice?

DU
Deleted user
06:41 06.08.2020.

U vrijeme godišnjice oslobađanja Hrvatske u kojem su se borile mnoge lijepe i pametne djevojke i Ženevi pišete o ovakvima. Većernji sve lošiji ste.