Puna dvorana

Magazin u New Yorku kao šlag na torti turneje

Foto: Marijana Marinović, NEW YORK
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marijana Marinović, NEW YORK
13.02.2018.
u 11:48
Andrea Šušnjara ostvarila je san posjetom Velikoj Jabuci, a bend je tamošnjim nastupom zaokružio desetodnevnu turneju.
Pogledaj originalni članak

Napokon mi se ostvario san da posjetim grad svojih snova, a New York je došao kao šlag na kraju naše američke turneje. Želim posjetiti upečatljive lokacije poput Times Squarea i Kipa slobode, osjetiti atmosferu grada šetnjom kroz Soho, poslušati neku dobru svirku u Bowery Electricu i, naravno, napraviti super fotke za Instagram – otkrila je Andrea Šušnjara, 30-godišnja pjevačica grupe Magazin, s kojom je u subotnjoj noći nastupila u klubu Cutting Room na Manhattanu.

Time je zaokružena desetodnevna turneja tijekom koje je grupa održala koncerte u Clevelandu, Torontu, Troyu pokraj Detroita, Chicagu i, naposljetku, u New Yorku. U svibnju se ponovno vraćaju u Sjedinjene Američke Države, no nastupat će na Zapadnoj obali. Nastup u New Yorku podsjećao je na TV emisiju “Je l’ me netko tražio”: “magazinci” su napravili sjajnu atmosferu tako da je publika gotovo tri sata plesala i pjevala oko stolova pred pozornicom i na dvije galerije u dupkom ispunjenom klubu. Na kraju koncerta bend je a capella otpjevao “Put putujem”, ali to nije bio kraj: publika, mahom hrvatska dijaspora, htjela se fotografirati za uspomenu s pjevačicom.

– Naputovala sam se u ovih osam godina s Magazinom, ali ovoliko aviona nisam promijenila u životu. Naša je publika bila sjajna gdje god da smo svirali i primijetila sam da se dosta pomladila. Neke nove generacije, dosta studenata i mladih ljudi koji su došli ovamo zbog posla, znali su riječi naših novih pjesama, a ne samo starih hitova – otkrila je Andrea, kojoj se u izlascima nakon koncerata pridružila mlada garda Magazina, klavijaturistica i prateći vokal Ivana Glibota te bubnjar Goran Bržulja.

Turneja Magazina nije prošla bez gostiju: u Torontu im se pridružio Boris Novković, a u Chicagu i New Yorku mladi kantautor Vlaho Arbulić.

– Nastup pred našim ljudima zbilja je bio poseban – rekao je 27-godišnji Dubrovčanin, koji u Americi želi izgraditi glazbenu karijeru.
Tijekom nastupa na klaviru, a potom i na gitari, odsvirao je vlastite pjesme, među kojima je najpoznatija “Home” za koju je snimio videospot. Pokraj pozornice ga je slušala njegova najvjernija obožavateljica, 39-godišnja djevojka Tatjana Dragović. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Maxim007
12:29 13.02.2018.

Ne zaboravi fotke za Instagram tako da svi znaju gdje si bila i kaj si nosila na sebi.

MA
Maxim007
12:29 13.02.2018.

Ne zaboravi fotke za Instagram tako da svi znaju gdje si bila i kaj si nosila na sebi.