pogledajte video

Madonna u emisiji legla na voditeljev stol i pokazala stražnjicu: 'Ne! Prestani! Što radiš?'

Foto: PA/Pixsell
Foto: Screenshot Youtube
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters
Foto: Instagarm
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna
Foto: Instagram
10.10.2021.
u 22:00
"Ne ne ne ne! Prestani! Ne znam što da radim?", mahnito je vikao Fallon, skidajući jaknu kako bi pokrio njezinu stražnjicu.
Pogledaj originalni članak

Kraljica popa Madonna (63) gostovala je u emisiji "The Tonight Show" Jimmyja Fallona, a njemu je pripredila itekakav show. A da je od nje nešto takvo i očekivao, govori i činjenica da je Fallon rekao publici da je nervozan zbog intervjua.

"Madonna je bila u emisiji mnogo puta i nikad ne radi ništa što planiramo", rekao je Fallon, na što mu je ona odgovorila: 

"Volim vas izluđivati i tjerati vas da mislite da ću učiniti nešto ludo", nasmijala se Madonna i nadodala da je njegov stol izgledao "previše normalno".

"Samo želim sve odgurnuti s njega i leći na nj", rekla je. "Guraj, guraj", rekao je Fallon i odmahnuo rukom. Kasnije u intervjuu, objašnjavajući svoje uvjerenje da su "umjetnici ovdje kako bi narušili mir", što je rekla nakon što je promovirala svoj novi dokumentarni film "Madame X" - skočila je na njegov stol.

"Ne ne ne ne! Prestani! Ne znam što da radim?", mahnito je vikao Fallon, skidajući jaknu kako bi pokrio njezinu stražnjicu. "Nitko ništa neće vidjeti!", uzviknula je dok je ustajala, prije nego što je publici pokazala stražnjicu.

Gledatelji u publici su prasnuli od smijeha, a neki su bili vidno šokirani što je podigla suknju kako bi namjerno pokazala stražnjicu. 

VIDEO>>Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
Neutralac
05:57 11.10.2021.

Bolesna u glavu...stara zena poludila.... misli da je jos mlada....