Samo najskuplje

Luksuz i na odmoru! Maja Šuput odabrala natikače za 4.500 kuna

Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Instagram
27.07.2020.
u 19:50
Naime, pjevačica je na nogama, umjesto očekivanih štikli s vrtoglavo visokom potpeticom, imala Diorove natikače, Cijena takvih "šlapica" je oko 4.500 kuna, a uz njih je upasirala i torbicu istog brenda.
Pogledaj originalni članak

Iako je proteklih godina godišnji odmor uglavnom provodila na egzotičnim destinacijama, pjevačica Maja Šuput ove je godine odabrala Hrvatsku. Ona i suprug Nenad Tatarinov uputili su se u jedno mjestašce u Istri gdje su iznajmili luksuznu vilu s bazenom u kojoj provode vruće dane i pune baterije za nastavak poslovnih aktivnosti.

Ipak, i na godišnjem odmoru oboje pomno vode računa o tome što će odjenuti i kako će se prezentirati obožavateljima na Instagramu. Tako je Maja, uz objavu kako je riječ o partyju, objavila fotografiju sebe i supruga u elegantnom izdanju. Ona je odjenula dugu dekoltiranu haljinu trendi boje pijeska, a suprug je imao bijele hlače, košulju i sako koji se savršeno slagao s Majinim izborom haljine.

Neke od pratitelja malo je iznenadio izbor obuće. Naime, pjevačica je na nogama, umjesto očekivanih štikli s vrtoglavo visokom potpeticom, imala Diorove natikače, Cijena takvih "šlapica" je oko 4.500 kuna, a uz njih je upasirala i torbicu istog brenda.
Inače, iako nema nastupa na svadbama i koncertima, Maja ne miruje. Nedavno je izdala svoj parfem, a tijekom lockdowna je osmislila i liniju vlastite kozmetike koju uskoro planira plasirati na tržište.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Edgedancer
Edgedancer
20:37 27.07.2020.

Taman kolika je mjesečna potpora

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:58 27.07.2020.

maja šuput-ideš za dubai?