upali u vilu

Lopovi kćeri najbogatije Hrvatice ukrali nakit vrijedan 450 milijuna kuna

Foto: Profimedia
Tamara Ecclestone
Foto: DPA/PIXSELL
'British socialite Tamara Ecclestone and fiance Jay Rutland attend the de Grisogono Party during the 66th Cannes International Film Festival at Hotel du Cap in Cap d'Antibes, France, on 21 May 2013.
Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL
Tamara Ecclestone
Foto: ITV
Tamara Ecclestone
16.12.2019.
u 11:09
Stan je "počišćen" u 590 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira.
Pogledaj originalni članak

Tamara Ecclestone, kći najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, u šoku je nakon što su joj nepoznati lopovi iz kuće u Londonu odnijeli nakit vrijedan oko 450 milijuna kuna, piše The Sun.

Stan je "počišćen" u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira.  

 

Čuvari su bili na imanju i tijekom pljačke. Lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovima. Dok su bježali uočio ih je jedan od zaštitara, no nije ih uspio spriječiti. Inače, tamara u voli od 57 soba živi sa suprugom Jayom Ruthlandom i kćerkicom Sofijom. 

Među ukradenim nakitom je i vjenčani Cartierov prsten, vrijedan više od 700 tisuća kuna. 

- Mogu potvrditi kako je bila provala u kuću. Osiguranje surađuje s policijom na ovom slučaju. Tamara i obitelj su očigledno ljuti i potreseni ovim incidentom - kazao je glasnogovornik Tamare Ecclestone. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AT
alojz.targus
11:31 16.12.2019.

Što bih ja volio ,da meni netko ima mogućnost nešto ukrasti u toj vrijednosti.