Treća sezona

"Ljubav je na selu": Samci primili stotine pisama "budućih" žena

Foto: RTL
marijana batinić
Foto: RTL
marijana batinić
Foto: RTL
ljubav je na selu
20.01.2012.
u 18:30
U nedjelju na RTL-u počinje nova sezona emisije “Ljubav je na selu” puna intriga, smijeha i romantike
Pogledaj originalni članak

Prošlog ljeta desetorica usamljenih ali zgodnih, vrijednih i stasitih poljoprivrednika krenula su u potragu za djevojkom iz svojih snova, a njihovu ljubavnu avanturu pratile su kamere RTL televizije i voditeljica Marijana Batinić. Nastale su priče pune intriga i romantike te zamršeni zapleti s neočekivanim obratima i smiješne situacije koji čine treću sezonu emisije “Ljubav je na selu” koja se počinje prikazivati u nedjelju u 21.40 na RTL-u.

I ovaj put pratit ćemo petoricu momaka, Mirana, Tomislava, Matu, Stjepana i najmlađeg Ivana, koji su primili najviše ljubavnih pisama, u njihovu pokušaju da između tri djevojke, čije su im se poruke najviše svidjele, izaberu onu pravu. Momcima je pisma dostavila Marijana Batinić koja je za taj zadatak morala skinuti štikle i biciklom proći brojna mjesta Lijepe Naše. Torba u kojoj je nosila ljubavne poruke nije joj bila laka: za jednog kandidata stiglo ih je čak stotinjak! Malo pisama i to što nisu ušli u uži izbor nekima je izmamilo suze, a posebno razočarane bile su neke mame koje su se nadale da će Marijana njihovim sinovima donijeti pravo pismo.

– Prijašnjih sezona mnogim se kandidatima društveni život promijenio i djevojke su im počele prilaziti. Neki su zahvaljujući emisiji pronašli partnerice – ističe Marijana Batinić.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.