'UVIJEK ISTE'

Ljepše polovice naših nogometaša pozirale zajedno, izgledaju poput blizanki

Foto: instagram.com/_dinad_
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Izabel Kovačić
08.10.2020.
u 09:40
Djevojke su već odradile i nekoliko zajedničkih modnih editoriala, a zajedno provode vrijeme u Londonu otkako se Izabel tamo preselila zbog supruga koji igra u klubu Chelsea, a Dina, pak, tamo studira na tamošnjem prestižnom sveučilištu University College London
Pogledaj originalni članak

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića na Instagramu je pozirala s Dinom Dragijom, djevojkom Tina Jedvaja s kojom se često druži i za koju mnogi kažu kako izgleda kao da joj je sestra blizanka. 

- Always the same (uvijek isto), napisala je Izabel pokraj fotografije.

Djevojke su već odradile i nekoliko zajedničkih modnih editoriala, a zajedno provode vrijeme u Londonu otkako se Izabel tamo preselila zbog supruga koji igra u klubu Chelsea, a Dina, pak, tamo studira na tamošnjem prestižnom sveučilištu University College London.

Podsjetimo, Izabel i Mateo čekaju svoje prvo dijete, a buduća majka je nedavno na Instagramu prvi put pokazala i trudnički trbuščić. Pokušala je prekriti trbuh torbicom, no kako je u zadnjim mjesecima trudnoće, nije joj baš uspjelo. Pratitelji su pohrlili pohvaliti izgled mlade trudnice.

Foto: Instagram
Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno da Mateo i Izabel su se i upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvezdomor
11:50 08.10.2020.

pa isti ih je plastičar secirao

Još iz rubrike Showbiz