UŽIVO NA RTL-U

Nije uspjela pomirba Lidije i Šimleše: 'Ja ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima'

Foto: Screenshot
Lidija i Šimleša
Foto: hrt.hr
Bruno Šimleša
Foto: Facebook/Lidija Bačić
Lidija Bačić
Foto: Facebook/Lidija Bačić
Lidija Bačić
Foto: Instagram
Lidija Bačić
Foto: Facebook
Lidija Bačić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, Damir Spehar/PIXSELL
Lidija Bačić, Bruno Šimleša
09.07.2017.
u 20:10
Iako su ih kolege na RTL-u pokušali pomiriti uživo u emisiji RTL danas, Bruno Šimleša se nije htio ispričati, smatrajući da nije uvrijedio sve žene. Lidija Bačić mu je na to odgovorila kako ga može biti sram.
Pogledaj originalni članak

Lidija Bačić i Bruno Šimleša ipak nisu zakopali ratne sjekire. Iako su ih pokušali pomiriti uživo u programu RTL-a Danas, Šimleša se nije htio ispričati Lidiji, smatrajući kako svojom kolumnom nije uvrijedio žene.

- Lidija i bilo tko drugi ima pravo koristiti svoje tijelo na način kako to želi. To je njezino tijelo i njezin život. Ja opet imam pravo misliti i diviti se ljudiam koji imaju izbrušene umove jer me to više impresionira. Ona zna da će tako dobiti na popularnosti i ima pravo to tražiti. I  sama je resla da nije dobila popularnost kada je samo pjevala i nije koristila svoj seksepil. I ona je odlučila svjesno koristiti. To je njeno pravo, a mi možemo misliti što želimo o tome - kazao je Šimleša.

Lidija je, pak, mišljenja da je Šimleša stvorio krivu percepciju o njoj.

- Ja mislim da Bruno ima potpuno krivu percepciju o meni i bilo kojoj drugoj ženi, ali pogotovo o meni. Glas je moj najvažniji alat što se vidi potvrđuju i koncerti, na koje ljudi dlaze zbog pjesama i mog glasa, a izgle je dodatni bonus. Tko je Šimleša da mene proziva.

Naišao je na krivu osobu. Ja nema ništa protiv Brune, ali ovo mu nije bilo lijepo. Trebao bi se ispričati i svim ženama, jer ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno - rekla je Lidija, no do isprike ipak nije došlo. Cijeli intervju pogledajte na RTL-u.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 73

MA
maklin
20:43 09.07.2017.

Ne volim niš posebno Šimlešu, ali sori Lidija dobiva što želi svojim izgledom, rasprava okončana. Ne dolaze na koncerte radi riječi nego da ju vide, isto ko što je ne prate na Instagramu da čuju citat na razini Einsteina nego da ju gledaju na tim slikama. Ona popularnost dobiva isključivo izgledom, to je činjenica.

DU
Deleted user
21:25 09.07.2017.

Kaže kako joj je glas najvažnji alat!........Možda grlo!

DU
Deleted user
22:23 09.07.2017.

Kako ne vjerovati umjetnici koja pjeva: Svi bi meni da ulete, da ulete tako lako ale ale ale, ali ne ide to tako svi bi meni da ulete, da ulete na brzaka nitko vise ne zna prici curi na finjaka aaa, ale ale ale aaa, ale ale ale ili npr. Al ako mi ne daš ne dam ni ja tebi Ni ja tebi Ne dam ni ja tebi Pa se lijepo onda ti bez mene---šta Ti bez mene ...šta Ti bez mene ...