POZNATI HRVATI U NOĆI VJEŠTICA

Lana plašila sve kao Sestra Verica, Ciganović se našalio na svoj račun

Foto: Instagram
halloween
Foto: Instagram
Neven Ciganović
Foto: Facebook
Nela Kocsis
Foto: Instagram
Minea
Foto: Facebook
Dalibor Petko
Foto: Facebook
Andrea Andrassy
01.11.2016.
u 15:24
Trendu proslave Noći vještica nisu odoljele ni naše poznate osobe, koje su se svojim uradcima pohvalile na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Halloween su sinoć obilježili i brojni poznati Hrvati, koji su se svojim kreacijama pohvalili na društvenim mrežama. Neki su bili toliko maštoviti, da su za Noć vještica napravili i prigodni video. Pjevačica Lana Jurčević maskirala se u Sestru Vericu, te pozvala svoje goste u virtualni obilazak klinike u kojoj radi. Uz pomoć virtualnih naočala pravi horor doživjeli su glumica Ana Maras, svestrani Mario Petreković, pjevač Damir Kedžo, reper Ante Cash i internet zvijezda Davor Gerbus.

Medicinska sestra bila je i Andrea Andrassy (desno):

Foto: Facebook

Glumica Nela Kocsis zabavljala se na Halloween partyju uz Kristinu Jovanović i Luciju Kajić, kolegice iz serije "Prava žena":

Foto: Facebook

Stilist Neven Ciganović uvijek je spreman na šalu, pa je na Instagramu objavio fotografiju pored koje je napisao: Onaj trenutak kad odeš u Meksiko na plastičnu operaciju pa se probudiš u lijesu negdje u Hrvatskoj, ne toliko lijep kao prije:

Foto: Instagram

Renata Končić Minea pohvalila se kako je "prava maca":

Foto: Instagram

Minein kolega Dalibor Petko oduševljen je transformacijom, a na svom Facebook profilu je i objavio i video tutorial.

Foto: Facebook

Voditeljica Ecija Ivušić se na Instagramu pohvalila fotografijom s prijateljicom Moranom Golubić, a kako je napisala, njihove maske su balkanstyle:

Foto: Instagram

>>Američki slavni poludjeli za maskiranjem u Noći vještica

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
16:19 01.11.2016.

sve raja vrijedna spomena. sljam jad i bijeda drustva...