lady gaga

Lady Gaga: Želim muškarca koji će šefovati u vezi i u krevetu!

Foto: Pixsell
Lady Gaga: Želim muškarca koji će šefovati u vezi i u krevetu!
05.05.2012.
u 20:00
– Imala sam dečka koji me uvjeravao da nikad neću biti slavna, imati hit ili dobiti Grammyja. Rekla sam mu kako će doći dan kad više neće moći naručiti kavu u nekom kafiću Bogu iza nogu, a da ne čuje moj glas ili vidi moj lik na ekranu.
Pogledaj originalni članak

Da slava može biti dvosjekli mač, posebno kad je ljubav posrijedi, konačno je spoznala i planetarno popularna 26-godišnja Lady Gaga. Prije odlaska na svjetsku turneju prekinula je svoju desetomjesečnu vezu s atraktivnim američkim glumcem Taylorom Kinneyem i obznanila: Vraćam se poslu, ljubav može čekati!

Zavidi zaljubljenoj Adele

Iako to ne želi priznati, 26-godišnja glazbenica, otkrivaju njeni prijatelji, počela je pomalo zavidjeti kolegicama koje su uspjele pronaći pravu ljubav, poput Adele.

– Imala sam dečka koji me uvjeravao da nikad neću biti slavna, imati veliki hit ili dobiti Grammyja. Bio je uvjeren u moj neuspjeh. Rekla sam mu kako će doći dan kad više neće moći naručiti kavu u nekom kafiću Bogu iza nogu, a da ne čuje moj glas ili vidi moj lik na ekranu. Tad sam bila u pravu, valjda ću biti i sad kad kažem da ću pronaći pravu ljubav. U poslu sam odvažna i sigurna, u ljubavi nisam. Nekad o njoj razmišljam kao o nečem nedostižnom – otkriva Gaga.

Destruktivni partneri

Bila je, kaže, s raznim tipovima muškaraca, no ni jedan je nije volio na pravi način. A još manje da je bio frajer o kojem odavno mašta.

– Želim dominantnog muškarca koji će takav biti i u krevetu. Tu volim da mi se naređuje. Svi me vide kao nekakvo pop čudovište koje je ovisno o seksu, no ja sam u njemu tek nedavno počela uživati. Počinjem sazrijevati kao žena, napokon znam što volim. Muškarci su mi ostavili previše ožiljaka, ljubav na duge staze zbog toga još nije za mene. Kad vidim da je netko destruktivan, a bilo je takvih puno u mom životu, samo ga otpilim i utješim se poslom – rekla je Gaga i zaključila:

– Volim pomicati granice u svemu, možda mi to uspije i u ljubavi!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.