Samohrana mama

Kristin Davis: Uhvatila me panika kada sam prvi put primila kćer

Kristin Davis: Uhvatila me panika kada sam prvi put primila kćer
24.10.2011.
u 14:31
Glumica se bojala da će ozlijediti kćer Gemmu zbog čega je bila jako nervozna kada je malenu dovela kući.
Pogledaj originalni članak

Nervoza i strah obuzeli su Kristin Davis kada je svoju posvojenu kćer dovela doma. Zvijezda serije i filma "Seks i grad" imala je dojam da je pogrešno drži i kako sve radi naopako.

– Kada je Gemma došla doma, bila je tako sićušna pa me uhvatila panika da ću je sigurno ozlijediti. Divan je osjećaj kada znaš da si ti odgovoran za to malo biće i zato joj želim dati svu ljubav – rekla je glumica za britanski časopis Hello. Gemmu će odgajati kao samohrana majka.

– Dugo sam razmišljala o tome da posvojim dijete i dugo mi je trebalo da uvjerim samu sebe kako ja to sve mogu sama. Velika je to promjena u mom životu, ali spremna sam na to.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
Charlemagne26
07:50 25.10.2011.

\"primila kcer\"??? Volim Krlezu, ali od ovakvog zagadjivanja novina kvazi-kajkavskim mi se povraca. U standardnom hrvatskom se ovo kaze dohvatiti ili uzeti. Prima se posiljka, a ova sigurno nije dijete narucila od rode. Ovakav jezik ostavite za upotrebu kad kupujete purice na Docu.