Farma

Kristijan Rahimovski nedostaje desetomjesečnom sinu Filipu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Kristijan Rahimovski nedostaje desetomjesečnom sinu Filipu
06.05.2010.
u 18:01
– Nisam se začudila kada se Kristijan uhvatio kuhače jer je i doma zadužen za taj dio posla, dok sam ja više zabavljena oko kućanskih poslova i našeg Filipa – objašnjava Kikijeva supruga Iva.
Pogledaj originalni članak

Smicalice, ogovaranje i zabušavanje prate i treću sezonu iznimno gledanog reality showa “Farma”. Svake godine jedan od natjecatelja istakne se organizacijskim sposobnostima i preuzme ulogu vođe, ovaj put ona je pala na leđa glazbenika Kristijana Rahimovskog.

Pravedan i radišan

Do boravka na Farmi sina poznatog pjevača Akija Rahimovskog pratio je glas nasilnika i preljubnika, no na seoskom imanju Kiki je pokazao sasvim novo lice, a njegovi najbliži uvjeravaju nas kako je to pravi Kiki.

– On inače sve radi sa srcem, odličan je! Kakvog ga gledam na televiziji, takav je i privatno. Mogao bi ispasti jedino zbog nečijih spletki, od Mutti ili Sabine koje su sklone podmetanju noge drugima – kaže pjevačeva polusestra Ana Marija. Iznenadila se jedino njegovim snalaženjem u vrtu, dok je za izvrsne kulinarske sposobnosti znala i prije.

– Nisam se začudila kada se Kristijan uhvatio kuhače jer je i doma zadužen za taj dio posla, dok sam ja više zabavljena oko kućanskih poslova i našeg Filipa – objašnjava Kikijeva supruga Iva koja je otkako joj nema supruga mjesto u kuhinji prepustila svojoj mami.

– Nedavno sam doživjela i lakšu prometnu nesreću pa mi mama često uskoči da nešto skuha ili pričuva Filipa – kaže Iva.

Njezin suprug nije sklon tračanju i zna da ga najviše mogu razljutiti loši međuljudski odnosi.

– On se trudi raspodijeliti hranu tako da svi imaju dovoljno kroz cijeli tjedan i jasno mi je da je zato planuo na Nikol Bulat koja nije vodila računa da i drugima treba nešto ostaviti za jesti – brani Iva svog Kikija. Iako ga opisuje kao psihički snažnu osobu, pjevač u posljednje vrijeme počinje gubiti živce i često ponavlja kako je izgubio motivaciju.

Nije se nikome zamjerio

– To je izjavio kada se pričalo o obitelji i tada ga je uhvatila nostalgija. Zbog toga je izjavio kako nema više motiva za ostanak na Farmi, no u dvobojima koji su slijedili dokazao je kako je fizički i psihički još dosta jak – ponosno će Iva, priznajući kako njoj i njihovu desetomjesečnom sinu Filipu Kiki svakim danom sve više nedostaje.

– Svaki dan gledamo Farmu i čim Filip vidi tatu, odmah ga počne dozivati i reagira jako bučno čim ga čuje ili vidi na televiziji. Stvarno mu jako nedostaje i to je jedini razlog zbog kojeg bih htjela da što prije izađe, da ga možemo vidjeti – priča Iva te dodaje kako jedva čeka susret s Kikijem jer je zanima kakva će biti reakcija njihova sina kada ugleda tatu nakon toliko vremena. Zbog držanja po strani kada su tračevi u pitanju i nepriklanjanja klanovima Iva je sigurna kako Kristijan može dogurati do kraja.

– Nisam stekla dojam da se nekome zamjerio. Možda malo Ivi Amuliću jer ga je odabrao za slugu. Dečki ne igraju tako prljavo kao cure i zato sam sigurna kako će moj muž na Farmi izdržati do kraja – zaključila je Iva Rahimovski.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DZ
damjan_zg
19:54 06.05.2010.

hehe.. vidi ti ivu! :DDD

Još iz rubrike Showbiz