Nove ljubavne drame

Pogledajte što sve otkriva trailer za nove Gilmoreice

Foto: Promo
Gilmorice
Foto: Promo
Gilmorice
Foto: Promo
Gilmorice
26.10.2016.
u 09:55
Povratnička sezona naziva ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ emitirat će se 25. studenog na Netflixu i otkriti što su Lorelai i Rory radile ovih devet godina
Pogledaj originalni članak

Nakon što su ovo ljeto objavili samo kratke isječke trailera za nove Gilmoreice Netflix je jučer konačno objavio i prvi službeni trailer ove popularne serije čija će povratnička sezona naziva ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’  biti prikazana 25. studenog na Netflixu. 

Trailer nam otkriva da je cijela glumačka ekipa ponovno na okupu.Uz glavne likove Lorelai Gilmore (Lauren Graham), Rory Gilmore (Alexis Bledel), Lukea Danesa (Scott Patterson) i Emily Gilmore (Kelly Bishop), vraćaju se i Jess Mariano (Milo Ventimiglia), Lane Kim (Keiko Agena), Kirk Gleason (Sean Gunn) i Sookie St. James (Melissa McCarthy). Ova serija o obiteljskim i ljubavnim zgodama mame Lorelai i kćeri Rory imala je sedam sezona, a zadnja je prikazana 2007., a zbog velikog interesa obožavatelja producenti su se odlučili na ovu povratničku sezona. 

Očekuju nas četiri nastavka koja će pokriti četiri godišnja doba i dočarati nam što se sve dogodili Lorelai i Rory u zadnjih devet godina. Sudeći po traileru Lorelai i Luke opet imalju ljubavnih problema, Rory je solo, Emily se teško nosi sa smrti supruga...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.